查看: 3606|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

評陣/提供實而不華的年輕球員比大家~~~~~~~~~~~~~~~~~~

關閉 [複製鏈接]
評陣/提供實而不華的年輕球員比大家
以下是我本季阿積士的陣容,大部分球員都是25或以下,均是能力值能夠升至85~90的年輕球員。
最適合同我一樣鐘意實而不華既你             實而不華萬歲!!!!
阿積士:
正選:
GK    :K.舒米高            (21)185cm丹麥                                                                           
AMF:A.費迪南           (22)188cm英格蘭
CB:   希汀加               (24)180cm荷蘭
SB:   尼祖迪莊           (22)174cm荷蘭
SB:   艾曼紐臣           (21)176cm荷蘭
DMF:丹尼臣              (19)178cm巴西
CMF:艾達杜蘭          (20)176cm土耳其
AMF:馬天尼斯          (24)178cm烏拉圭
AMF:杜查奧斯基     (23)169cm德國
ST:   阿倫史密夫      (27)178cm英格蘭
CF:  亨特拉爾           (24)186cm荷蘭
後備:
SB:    雲丹波里         (20)183cm比利時
ST:    米迪亞             (22)172cm羅馬尼亞
SMF:捷西斯拿華斯(22)170cm西班牙
GK:  史迪基蘭堡    (25)194cm荷蘭
季尾心水貨:
AMF:哥古夫           (21)185cm法國

gk  K.舒米高
rsb尼祖迪莊   cb A.費迪南  cb希汀加    lsb艾曼紐臣  
                                  dmf丹尼臣  
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
                                cmf艾達杜蘭
           amf杜查奧斯基
                                                amf馬天尼斯
                st阿倫史密夫
                                                     cf亨特拉爾

回復

本來我都想買阿倫史密夫
但係成功率得個位數
雖然我隊波已經係S級
回復 支持 反對

你較咩轉會難度@@我係難,2007年半季都得(其中)
回復 支持 反對

比賽就最難
之後果個就最易
回復 支持 反對

好神奇wo,我打大師~仲有用咩隊!?
回復 支持 反對

華倫西亞
痛苦咁渡過上半季
回復 支持 反對

泰維斯都幾好呀 23碎又踢得 點解唔打上黎@@
回復 支持 反對

我就玩偉斯咸@﹏@

貪佢波衫令XD

點解唔用賓斯馬~口~?

佢都可以升得好顛架WO
回復 支持 反對

柏圖,泰維斯,B馬都好出名...各大豪門必爭球員...如果係c朗,朗尼個d都係la...so that呢d多數唔多出名,旦好勁ge人
回復 支持 反對

泰維斯其實依個唔差
回復 支持 反對