查看: 19090|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 橘子GM榮辱之戰投票區!

橘子GM榮辱之戰!2xxxFxx VS Nakuz即時展開!

在6月20日香港遊戲橘子發出新聞稿提及即將會有內部GM之戰,即時引起很大的迴響!不少玩家在遊戲中向其GM表示支持,更有激進的玩家指若GM敗戰回歸就不會放過GM!大家都對其GM充滿期望,也代表對遊戲的重視。

今次參與的GM有《天堂》ChiefUmpire、《巨商》巨商GM、《Heat Project》 GM、《Grand Chase》魂之判官、《Grand Chase》監察官、《百變online》百變管理員、《楓之谷》菇菇公主、《天機online》神算子、《星辰online》星辰寶寶、《CS online》 GM、《Fantasy Earth Zero》口米、《Fantasy Earth Zero》初音及《Fantasy Earth Zero》叮叮,另外更邀請到香港兩大遊戲論壇的壇主《2xxxFxx》NGAI及《Nakuz》Anson前來一同參與內測實況!後來官方論壇壇主黃金橙也忍不住大展拳腳加入。(排名不分先後)

初賽結果將於下星期公佈!各玩家請即向支持的GM及壇主打氣!官方論壇壇主黃金橙更揚言將會惡搞地在2xxxFxx及Nakuz的《Groove Party》版中,開設投票,讓玩家投票一下哪位GM才是最後舞皇!聽說猜對的玩家有機會另外得到獎勵?不知道傳聞是不是真的。賽程圖也出來了,看來戰況會非常激烈!請各位密切期待《Groove Party》內測第一擊『橘子GM鬥舞日』的報導!

詳情可詳閱以下網址:
橘子GM鬥舞日:http://www.gamania.com.hk/grooveparty/news/news080620b.html
官方網站:http://www.gamania.com.hk/grooveparty/
Nakuz論壇:http://www.nakuz.com/bbs/forumdisplay.php?fid=1448

埋黎睇埋黎投啦喂~只要係公佈冠軍得主前投中心目中既GM
而有回覆解釋你所投票俾依位GM既原因
就有機會獨得200樂點!!!
仲唔快d投得你心水既冠軍GM~~~~~~~~

****是次活動免傷兩大論壇之和氣~故不在投票範圍中~不便之處~敬請原諒 =3=

單選投票, 共有 47 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

《百變online》百變管理員 不錯""
因為我跟他有見過""
在百變活動時""
希望他可以在Groove Party有一番成績"
By"洋
回復

玩cs要反應快,,,,玩GP都係要反應快
咁cs gm o岩哂啦!
點解唔揀HP呢,,兩隻都係槍game,,又係考反應,,,因為我鐘意cs [[yoyo_156]]
回復

《楓之谷》菇菇公主加油
因為我有玩楓之谷[[bao_27]]
要為楓之谷爭光呀[[onion_60]]
回復

官方論壇壇主黃金橙
因為我覺得佢好似成日玩Groove Party- -".."
應該有返咁上下實力既~!
希望你贏啦!加油[[m490]]
回復

我當然支持黃金橙0.0

黃金橙一定為是次比賽很努力甘練習

祝你拎個冠軍番黎xD
回復

囧"好有睇頭[[yoyo_157]]

當然係黃金橙啦-.-"

囧"仲哂問[[yoyo_141]]
回復

原帖由 Ky-W 於 20-6-2008 12:55 發表
玩cs要反應快,,,,玩GP都係要反應快
咁cs gm o岩哂啦!
點解唔揀HP呢,,兩隻都係槍game,,又係考反應,,,因為我鐘意cs [[yoyo_156]]

YOYO~同感呀~
玩槍GAME的反應快,應該會win
同埋我都喜歡CS呀~
呢次活動好強大呀~
招來四方的遊戲GM~
有創意~
回復

我支持《Fantasy Earth Zero》初音
因為佢個名好令人肯定佢對音樂非常認識!玩遊戲也當然一樣
回復

點解無壇主投..咁就投黃金橙 ..今次一定會不停練..加油!
回復