打印 上一主題 下一主題
收起左側

[原創] 9場中手對戰綠阿

我係遊戲入面叫做  >.<"

3v3不限打法 -  11-Jun-2008 18`05`18
我vs侍 -  08-Jun-2008 00`15`03
我vs侍(兩邊進攻) -  30-May-2008 19`51`50
我vs侍(反勝) -  04-Jun-2008 01`28`16
我vs侍(城堡打帝王) -  30-May-2008 20`17`20
我vs侍(馬爆) -  29-May-2008 23`50`19
我vs樂古神秘人(壓堡) -  12-Jun-2008 20`24`14
我vs穎川郭嘉(匈vs瑪) -  01-Jun-2008 17`47`55
我vs迷你神秘人(15分前置) -  25-May-2008 23`25`14

雖然呢D記錄檔稱唔上精彩
但希望可以作為茶餘飯後既甜品

my_collection1.rar

900.26 KB, 下載次數: 236

my_collection2.rar

832.83 KB, 下載次數: 215

評分

參與人數 1樂點 +28 收起 理由
食蕉連皮 + 28 save-9

查看全部評分

回復

感謝樓主無私的貢獻
版主+佢10000積分啦
回復 支持 反對

此等實屬神級1v1,樓主太謙虛啦
回復 支持 反對

點解唔join 綠亞比賽呀 xd
回復 支持 反對

此等實屬神級1v1,樓主太謙虛啦
回復 支持 反對

樓主實屬神級~對手都行近不到你的村民
回復 支持 反對

場3v3......頭一個鐘幾乎係樓主你一個人打曬。。。。不,應該說成場都係你一個人打曬,因為你兩個同盟都龜左好耐~"~
6p帝左,甘多資源,竟然唔出騎兵或者遊俠。對住馬雅鷹勇,出矛兵同戟兵......一個位仲搞笑,成隊戟兵衝過去打城堡.......雖然話戟兵唔洗錢,死左唔會肉赤,不過都要考慮下效果吧......隊戟兵結果就被幾隻鷹勇殺曬,個堡先扣左2,3百血.......簡事係浪費  -.-去拆下屋好過啦。
樓主,你打得真好....分數係同盟的兩倍,一睇就知差距

回復 支持 反對