查看: 21140|回復: 34
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 無聊一貼(再修改)

近期比較少係fs版發言,見無聊講下我玩fs既經歷
如果見悶都唔好介意-,-....
----------------------------------------------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
我開始時玩既係sf,因為好多唔明所以就上樂古-,-...
個時問左好多問題~都有好多人幫手答。0.0答過我既係到多謝聲先a.a
本來想入既團係真一,因為個個團內既 人教左我好多基本知識
亦係同時我收左隻pg(見平)叫kenfish xd
但由於香港既團開始想搞合併,我又搵唔到真一既團,
就入左sex,(sex與aig既交談就省去),係sex的確學到唔少野~例如唔好a咁多,會影響節奏等
唔講太多,廢事比人話我宣傳a.a
不過好多謝sex3兄弟。
跟主經幾番買買賣賣交換交換~
換左個叫car文既c-,-當時sex3兄弟好似都退出左fs
有個叫閃電俠文仔既pg,佢成日阿雷助攻,老實講,真係想打佢幾下=(講笑)
但佢真係教識我好多野(之前未修改前既都係玩野-,-睇過既忘記了他吧)
有一日,佢同我打團戰a.a,我個晚比佢狂小我,小到真係唔想玩fs....
佢教識我,得版係無用,塔係要幫手pick同補位,而我就只係識掛住版-,-....(個時連blk都不知所謂)
可能佢覺得我無天份玩c xd佢就叫我賣左隻c,我都覺得玩c好辛苦-,-所以就聽下佢講
呢句就真:玩fs唔好怕比人小~只要比人小得岩,咪當意見,道吾惡者是吾師
講到呢到唔知有無悶親大家-,-....可能連呢句都無睇就按上一頁xd

跟住又經幾番買買賣賣交換交換
有左呢家既pf(在此感謝beasaga)
講經歷前講番我隻pf先-,-我隻pf叫艾粒籃板-,-好似個個都唔知咁xd
入正題...
我係之前問過文仔意見,得知pf比c版差好多,亦無乜成功感a.a
但為左型!為左灌籃!我決定捱下去
開頭玩真係好有成功感...因為可能好彩~遇到既c,遇到既pf
都唔太勁,比我屈到下版a.a
但到左中期,開始無版...最差成場都無1個版=,=個時我d隊友都o曬咀,我就好似傳波機一樣,有波就傳
略過>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
我無放棄因為我一直相信我可以用我既努力幫隊友pick來補救我無版既缺點
但無版既感覺真唔好受...即使比出反應...但pf搶板能力值太低...真係好難受
所以各位pf既兄弟加油!!!!
在此感謝教導我既人
sex3兄弟
文仔(我講過我實會搵機會插番你!!)
beasaga~佢都教左我 pf既進攻技巧(但我係e家進攻仲係太差)= =
同各位隊友0.0
無聊一貼。悶親大家了

回復

原帖由 笨小子 於 28-5-2008 22:32 發表
近期比較少係fs版發言,見無聊講下我玩fs既經歷
如果見悶都唔好介意-,-....
----------------------------------------------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
我開始時玩既係sf,因為好多唔明 ...

你成長左啦[[tk_35]]    (講笑    我入樂古一個月都冇)
回復 支持 反對

-__________-''估吾到你咁多經歷喎 ..
+油吧..
你繼續玩pf吧啦 .v.''
kaka..
最多我陪你玩..
我用SG啦
回復 支持 反對

我就冇咁多經歷

冇勁人或勁團教過我

我都幾廢下[[tk_24]]

宣傳....留意第二輯廢up系列[[tk_23]]
回復 支持 反對

PF atk so easy......
一句話:唔好怕死
回復 支持 反對

您pf幾lv阿,我想同您搶搶板,我26C.叫(奶茶一豬扒包).我搶板唔係好勁宅,得閑想同您搶搶
回復 支持 反對

原帖由 鳥哥 於 28-5-2008 22:47 發表
您pf幾lv阿,我想同您搶搶板,我26C.叫(奶茶一豬扒包).我搶板唔係好勁宅,得閑想同您搶搶

你似係屈死人果隻[[tk_37]]
宣傳....留意第二輯廢up系列[[tk_23]]
回復 支持 反對

-3-''
pf 搶版好型嫁= =''
個波n咁遠都搶到 .\/.'' !!
水喔 [[yoyo_143]]
回復 支持 反對

原帖由 小霖 於 28-5-2008 14:51 發表
-3-''
pf 搶版好型嫁= =''
個波n咁遠都搶到 .\/.'' !!
水喔 [[yoyo_143]]

-,-有幾何彈遠...多數彈高左就比c搶...

to鳥哥-,-
我版太弱,不過想交流下還可
34pf~
回復 支持 反對

你終於有機會插我啦-.-~但都唔洗講到我咁衰啦~
何況我比左咁多意見你a_a~放阿雷我又係空晒先比你既~
唔好講到屈屈聲咁難聽啦~_~
回復 支持 反對