打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 關PO

關閉 [複製鏈接]
甘始終隻中鋒都係佢ge...

個權係佢地嘛= =

又唔洗搞到全世界都要唔收留佢甘大件事,,,

你地私人問題姐,,,你借你fd隻野比佢同樣地如果你個fd要番ge,,你都唔會問過佢先比番你fd啦...
回復 支持 反對

yup =]  公道自在人心 膠人開膠post  自己
回復 支持 反對

原帖由 恩田赤﹏REC 於 13-5-2008 20:39 發表
甘始終隻中鋒都係佢ge...

個權係佢地嘛= =

又唔洗搞到全世界都要唔收留佢甘大件事,,,

你地私人問題姐,,,你借你fd隻野比佢同樣地如果你個fd要番ge,,你都唔會問過佢先比番你fd啦...

你地又唔係fd到
一條底褲 2份著 一條女2個一齊上

只不過人地好心借個ac俾你玩,見你咁那可憐俾人昆左個ac
可憐你..又唔得
以為係你咁..個ac 人地架
你呢D人唔底可憐,如果下次你問人借AC 無人借俾你
借左俾你就以為係自己咁
勁到無朋友
我今日排斥  你先 屯門乂SG要入團既黎搵我
回復 支持 反對

原帖由 BeaSaGa 於 13-5-2008 13:07 發表

你地又唔係fd到

可憐你..又唔得
借左 ...

多謝你了 由頭到尾我唔覺得我有錯....就算錯都係事先冇講佢聽  係佢死都要搞大件事
回復 支持 反對

原帖由 BeaSaGa 於 13-5-2008 21:07 發表

你地又唔係fd到

可憐你..又唔得
借左 ...

lol  
saga你要搞番起MYSZ??
越黎越多人@@
回復 支持 反對

原帖由 BeaSaGa 於 13-5-2008 21:07 發表

你地又唔係fd到

可憐你..又唔得
借左 ...

事情已經搞掂七七八八 無b要再傾=.= 傑 快d關po 唔好煩到其他人
回復 支持 反對

一個幼稚到冇得幼稚既個別事件  ,  一個唔係自己既野咁都有得講 [[bao_50]]

掉番轉你借個acc比人 , 人地轉頭幫你賣左就有得講 [[bao_34]]

如果有一日發生件咁既事係我度 , 我第一個反應就係 ' 吊 , 唔銀係呀 , 我賣acc關你銀事咩 '
回復 支持 反對

原帖由 Ballack 於 13-5-2008 13:30 發表
一個幼稚到冇得幼稚既個別事件  ,  一個唔係自己既野咁都有得講 []

掉番轉你借個acc比人 , 人地轉頭幫你賣左就有得講 []

如果有一日發生件咁既事係我度 , 我第一個反應就係 ' 吊 , 唔銀係呀 , 我賣acc關你銀 ...

嗯 講得岩  條友仲要以為自己冇錯 係都要搞大件事佢 我都冇計   佢仲要以為自己好岩= =
回復 支持 反對

唔好嘈喇...
佢本人都話關post就放佢一馬啦
回復 支持 反對

原帖由 GhostofHarry 於 13-5-2008 13:48 發表
唔好嘈喇...
佢本人都話關post就放佢一馬啦

錯了 佢係被仔仔逼關post的     佢仲係團頻嘈緊 覺得自己冇錯 岩晒-.-
回復 支持 反對