查看: 3264|回復: 32
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 今日真係好無奈,香港人唔好再話台灣人無品

今日同個唔太識玩既同學玩2.2
見到個香港人叫乜便利店的小偷(大約)
跟住同佢玩左1-2場無事~之後無啦啦話我廢?
我都唔知咩事~但係佢真係好飄,我同我同學一邊傾一邊玩
之後見到佢唔知搞乜~我企左係到都軟= =(完全見唔到過人既動作)

我覺得無論點都唔洗話人廢?邊忽踏到你?
回復

有時講真!!香港人真係狗d!!
某d啦!!由其係d細路!!真係好串!!好不知所謂!!

版主你做野真快!![[bao_02]] 打擊外掛!!!
回復 支持 反對

我也經常遇到類似事情

極其無奈之下,

唯有一笑置之。
回復 支持 反對

根本話XX人無品個d人就有問題
邊到都會有人無品架啦
XX人XX人, 自己個到d人好人品咩
仲要有d自己無品話人無品
玩地區針對咩-.-
回復 支持 反對

比條路我搵食嘛=__=+甘快做咩呢,,,
我仲想入去爭下生意~___~""
其實到到地方都一定人west人嫁啦= =""
唔一定係台灣/香港先有,,,
之後不過台灣佬10個見7個都係係到咀炮你,
香港人,,,情況我覺得冇甘嚴重啦,,,

戈d 甘west ge台灣佬有一個terms去代表,
我地叫佢做 "TTP"
"Traditional Taiwanese Player"  一般傳統ge台灣玩家都係書波會話
"加速狗唷" "嫩b用外掛" "幹,怎這麼廢開加速"
你同佢一隊就 "pass!" "幹~你都不傳" "我投啦你白目哦"
香港唔係冇,,不過我個人真係未見過有甘講野,,,,
郁d就係到話人外掛呢d... ~____~+
台灣人先係始祖 ~v~"
TTP =___=||
回復 支持 反對

某d無品玩家 =/= 台灣人
某d無品玩家亦唔等於香港人

我覺得最多只可以叫台灣無品玩家~_~同台灣人係兩樣野
香港見無品人見唔到好似台灣咁多係因為本身都無咩HK人玩FS
我打50場都見唔到1隊HK, 緊係見到某d台灣玩家無品多過HK玩家無品啦
回復 支持 反對

但係打親戈D台灣佬...10場有8場7場都係做TTP做GE野,,,
香港人即使係少見,但係打親都係書波就書波,唔會係到嘈敵人乜乜乜乜乜,,,
即使計番比率都係甘話啦,台灣人戈D格係爭D,
好多玩FS GE台灣人都好細個,,講野自然10下10下
回復 支持 反對

E......呢條友我今日咁岩都撞到佢wo~~穿住灰色松鼠裝ga ma~~玩左幾場2.2~~感覺上都係多口~~~不過我就冇俾佢串@@
回復 支持 反對

你可以做的事就是忍!!
回復 支持 反對

其實D人係咁架啦,,,,, 做錯少少野就鬧
有D激到 中離都得,,,,
回復 支持 反對