查看: 3391|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[轉貼]匈奴馬弓,蒙古對馬爆練習(難/最難)

1共5個檔

有2個檔分別1打2同1打3

馬爆ai話明唔比用牆

佢就一律用屋當牆洗 (感覺上有d圍規-.-

不過1打3果個最後都係要用木牆

因為實在打太累..

個人感覺個檔真係幾正下..

想知點贏馬爆ai亦可參考

對馬爆ai無興趣架話

亦可當係升城檔..

ps:因權限問題..果2個檔同我可放大小差幾10-.-..

麻煩板主幫我放另外果2個 或有無d免費空間
==============================
e+放埋其餘果2個
http://www.sendspace.com/file/l6wkqu     [蒙古]湯姆vs馬爆AI(一打三圍城之戰)   

http://www.sendspace.com/file/nzhyzu     湯姆[蒙古]vs中國+匈奴馬爆AI(最難)   

麻煩板主加分~xd

魔流風痕(蒙古) VS 馬爆AI(中國)最難- 20-八月-2006 16`15`44.rar

397.72 KB, 下載次數: 237

湯姆匈奴馬弓VS馬爆AI(最難)~已記錄遊戲 - 02-九月-2006 06`21`35.rar

335.09 KB, 下載次數: 258

湯姆蒙古VS馬爆AI (最難)已記錄遊戲 - 13-八月-2006 18`26`11.rar

318.01 KB, 下載次數: 205

[蒙古]湯姆vs馬爆AI(一打三圍城之戰).rar

646.65 KB, 下載次數: 154

食蕉上載

湯姆[蒙古]vs中國+匈奴馬爆AI(最難).rar

669.26 KB, 下載次數: 179

食蕉上載

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
食蕉連皮 + 40 save*5, 感想,精彩-5

查看全部評分

回復

可以 send 去我 e-mail
或者
用 Sendspace.com 上載
laikamchun1023@msn.com
回復 支持 反對

唔錯~~
樓主仲有無d 蒙古對弓兵仔gei 記錄
回復 支持 反對

原帖由 oostaroo 於 27-3-2008 04:38 發表
唔錯~~
樓主仲有無d 蒙古對弓兵仔gei 記錄

我放埋果2個喇 都係蒙古[[onion_26]]
回復 支持 反對

3個檔是樓主親自打的嗎?
回復 支持 反對

哇,e個馬爆ai唔比用牆都幾好玩bor

樓主可唔可以post左個ai出黎分享下?
回復 支持 反對

原帖由 愛馬仕小姐 於 28-3-2008 04:38 發表
3個檔是樓主親自打的嗎?

緊係唔係我打啦-.-
回復 支持 反對

成2個月冇黎了

又要睇save學番晒d野"
回復 支持 反對

原帖由 HaNg` 於 28-3-2008 20:23 發表
成2個月冇黎了

又要睇save學番晒d野"

我係邊度發貼 你就回到邊度-口-
回復 支持 反對

果個2p馬爆綀習係唔係電腦尼架?
回復 支持 反對