打印 上一主題 下一主題
收起左側

知唔知邊隊係 [P]s team?

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我地係都係第一次打match姐
我地都俾人試過話cheat...佢地都係打打下走人...

2句矛盾喎,,又話第一次打,又話同人地打,打打下走人

好假
回復 支持 反對

回復 22# 的帖子

咁你有冇見過人地講我地打match呀?
咪得你地個team囉!!!好假???
你咪自己去搵搵囉

回復 支持 反對

扣飽佢囉= =我多的是 d分都冇用既
真係無奈 句句都係扣分  

我係話你未答

洗唔洗開個香港cs team積分榜出黎@@
點搵?.?

回復 支持 反對

回復 24# 的帖子

我答左啦!!!
係你睇唔到姐...
跟本係你地既態度問題
改我地team名???我改你地team名得唔得?
你都火啦???話我未答你問題...
你地team人唔會咁既話...
你洗唔洗問我咁多問題呀...
咪又係自己攞黎既

仲有你自己冇分既話...
好可能代表你成日俾人扣分...
禁左你ip啦...
你邊有可能同我講野啦

原帖由 小麟仔 於 2-1-2008 10:16 發表

洗唔洗開個香港cs team積分榜出黎@@
點搵?.?

你可以開既...仲有...
你連我地個team名都串錯喎...
唔係個team既聲譽大哂既咩???
如果你地個team緊張team既聲譽既話...
你地分明唔尊重我地個team啦!!!

回復 支持 反對

我自己認為
你地既隊員自己影衰自己個team lo
打打下match話人camp9
m6完問佢地做咩m6
之後個個話唔想同外掛打 , 玩cs用外掛咁打cs做咩
我想問: 呢d係咪老屈?
回復 支持 反對

回復 26# 的帖子

如果你想影衰我地個team...
你就已經影衰左啦!!!如果唔係會點開post...
加上我已經道歉...
我而家係講你地team既人既態度問題!!!
唔該...
加上俾人話camp9...個個都試過啦...
講真...你有冇話人camp9先?
有冇話人cheater?如果我地team得罪左你地...
我係度道歉...
仲有係要人尊重你地...唔該尊重一下你地自己!!!
一係話冇出色...跟住改我地team名!!!
要人尊重你...你自己諗下啦!!!

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 firzen95412 於 2-1-2008 19:23 發表
如果你想影衰我地個team...
你就已經影衰左啦!!!如果唔係會點開post...
加上我已經道歉...
我而家係講你地team既人既態度問題!!!
唔該...
加上俾人話camp9...個個都試過啦...
講真...你有冇話人camp9先?
有冇 ...

幾時有影衰你地team?
你自己講嫁炸
唔好屈我:handshake
加上我唔係你個team點影衰
如果係衰都係唱衰:handshake

我有話人camp9呀 但係冇試過係match 講lo 仲要唔team say:handshake
回復 支持 反對

回復 29# 的帖子

請唔好"差"開話題!!!
我而家講緊既係你地team人既態度問題呀!!!
同埋我都道左歉啦!!!
你點樣話下你地個team人呀?
改我地team名???加話我地冇出色???
反番過黎...好似係你個team人影衰緊你個team掛???
態度又差???仲要冇品???咁我洗唔洗唱衰你地話冇品...
加上冇態度呀???
你有話人camp9,雖然係話人camp9...
但係你會唔會改名...唔用team名話人先???
係match我都唔會講啦...
如果係我既team人問題...我道左歉好奈!!!
我淨係想問你個team人點解可以"武肉"人地個team呢?
仲要係改我team個花名...講得唔好聽咪即係口臭囉!!!
我本來係講緊你個team既問題...你仲要"差"開
係唔係心虛???想回避問題???
回復 支持 反對