查看: 20478|回復: 295
打印 上一主題 下一主題
收起左側

「已報名人士請進,商討活動內容同埋一切事項.」<<注意__注意__小說區聚會...

關閉 [複製鏈接]
小說區搞聚會...

注意__注意__小說區聚會...__(詳情請進)

有意者可以pm我 或 msn add我    版主 壞男孩  或在下面留言...都得

woshigui_702@yahoo.com.hk      <<<<我個msn

n@cultdeadcow.com                  <<<<版主壞既msn
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

時間:
地點:
活動內容:
活動時間:

================================================

已報名:

1 /\/  (隨時有淆底可能)

2 叱吒風雲

3 農夫阿Roy (電光幻影)

4 烈女(隨時有淆底可能)壞:我要消除淆底可能

5  swc 

6 上官飛雲  (佢話唱k一定唔去= = )

7 壞男孩

8  dickyleehk

9  小稻

10 n

回復

風雲老大 好柰冇見啦
你死左去邊啊..... 去邊度先.... 沙田既話 我去
回復 支持 反對

阿幻影生- -

唔識第一句就叫我去死下 = =

我平時都對你唔錯啦...

而家仲未知個地點...

有興趣既就穩我or壞報名啦...
回復 支持 反對

睇定D去邊+活動先算囧
回復 支持 反對

阿稻生,你放心...

我而家又唔係捉你去賣豬仔...

唔洗甘擔心wo...

而且到時,去邊唔係由我一個人話事...

而係參加呢個活動既所有人話事...
回復 支持 反對

係就最好..... 召集星期六開msn傾店佢
回復 支持 反對

to 幻影生  已加上你的大名...
回復 支持 反對

看情況吧 (攤手

什麼也沒有定局我也懶得說什麼 (飄走
回復 支持 反對

TO:dickyleehk

甘起碼都要有一定既人數先可以繼續阿...

如果連一定既人數都冇,甘講咩都係攞泥搞...

而且就算係我提出左去邊去邊,唔一定個個人都會讚成...
回復 支持 反對

我自已加左上去@@
回復 支持 反對