收起左側

法師討論區

原帖由 Angela1 於 2007-5-18 20:00 發表
我兒家開左個新法師ac,33 lv全心法師,火1 9,火2 11,火3 11,水123 9 10 10,雷123 10 9 10,吐11層,金鐘11層,開金鐘有593防,有3302護,2486法,1204血,算唔算勁呢@@
特技就血15,法12,護10,打座13,防21,火術24,冰術2 ...

你點學第11招==?難道你由40lv壓去33lv?
回復 支持 反對

原帖由 superdlunkit 於 2007-5-28 22:31 發表

你點學第11招==?難道你由40lv壓去33lv?

呢個世界上有一樣野
叫通慧卷
可以加多五格最多可以加三格黎學武功
回復 支持 反對

原帖由 tom12345678 於 2007-5-28 22:23 發表

4心2體這種點法不偏於pk咎打怪,所以不建議點

除非你能先買3個100m技點點20體和20火內,否則升級有困難

根據我的經驗,27等換了裝的法c能打莫1(2000hp上)但如果4心2體可能在35前都要屈左黃河

是件可 ...

咁我唔加4心2體  加咩好??

4體2心??

急問pls><"

回復 支持 反對

原帖由 NiGhT 於 2007-5-29 10:26 發表

咁我唔加4心2體  加咩好??

4體2心??

急問pls>

有三種點法,如果想等墨香更新至內功有真的時候,可以選全心(比全力刀還難升)

如果想急功近利的可以選擇50心/75心/100心全體,時乎裝備好與壞(好裝就50心全體,壞裝就100心全體)但推出內功真時可能你想轉黠全心...

如果你又想高攻又想多血,又想多防,首先,買兩個~五個個100m技點相,再點防與血(要平均) 如果你選這皇就+50體全心(買鞋時一定要收體鞋)
回復 支持 反對

原帖由 tom12345678 於 2007-5-29 22:08 發表

有三種點法,如果想等墨香更新至內功有真的時候,可以選全心(比全力刀還難升)

如果想急功近利的可以選擇50心/75心/100心全體,時乎裝備好與壞(好裝就50心全體,壞裝就100心全體)但推出內功真時可能你想轉黠 ...

墨香係唔係肯定會出內功真?
回復 支持 反對

期待中的.........內功法師 " 真 技 "。

我現在由38lv後已經轉為全加 ----> 心 ,超爽超正。

睇來我的配點方向也不錯的哦!

回想起 38lv 時,得果100點心左右,打龜王,超耐!!
用水打,下下得8xx-9xx左右,無用水介的。

現在我 42lv 了,多左D心,加埋我用心符/面罩,
好驚人的效果,同樣不用水介打龜王,現在有19xx-20xx,勁左好多,
殺王時間縮短一半有多。

這只用作參考!!

總結,心的影響也算大。

回復 支持 反對

補充番  如果全心既 可以買埋一擊裝 唔好好2比人秒
回復 支持 反對

我家左4體2心- -

覺得升lv難左!
回復 支持 反對

原帖由 NiGhT 於 2007-5-30 19:19 發表
我家左4體2心- -

覺得升lv難左!

的確!係升得比較慢,但在PK比武方面,十分優勝。
所以見意你用 心符 + 用 帶心 的面具,當然對鞋強 心 啦!

咁就會有好明顯的爆炸力,包你玩到愛不惜手。

本人,正放棄原本的 36+5 18體鞋,將轉改為強 心。

法師,快D出 真 啦!

唔知到時會唔會有埋 "一擊"出呢??
回復 支持 反對

我而家130體 2xx心很後悔點解自己無全心-0-
而家打怪要3下死 全心 2下就得 打嵩山
全心爆符 7月1下  +紅蓮3下 1堆青錐
回復 支持 反對