收起左側

火男的普通近攻技巧

啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊

樓主好強唷
看完這篇文章真令我獲益良多喔!!!!!!!

(em55)

[ Last edited by 鳳雛 on 2006-9-17 at 07:32 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by 鳳雛 at 2006-9-17 19:31:
啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊

樓主好強唷
看完這篇文章真令我獲益良多喔!!!!!!!

(em55)

[ Last edited by 鳳雛 on 20 ...

粉樣=.=自己冇玩就咪系道呃post@@!"
回復 支持 反對

好野 !!!!你肯定好勁
回復 支持 反對

Originally posted by 屎聖EX at 2006-9-17 17:53:
我點夠你講呀大佬 你所講既根本講黎講去都系系道破人呃防 就比「反呃防」呢個名佢 破呃防根本唔同反呃防 人地冇防你又反乜q呃防呀 膠上腦?  我地講黎講去都系你語文能力既問題 你自己反唔清楚就唔好將自 ...

你唔推返上黎..我都唔會再理呢個post..既然你係到要講..咪講囉~

反呃防..人地冇防你又反乜q呃防呀 膠上腦? 睇黎膠上腦果個似係你多D
反呃防好明顯係講緊同1個識呃防既人打..咁呃防係遲0.5秒先呃你
咁你係呢0.5秒打佢..佢係唔係會中呀!你明唔明呀!語文能力好爆既屎聖兄!
你講野矛盾到咁..叫人唔回覆你都唔得喇∼ 冇防,你打佢咪中囉,咁咪化解到個呃防囉~

我地講黎講去都系你語文能力既問題<--係得你1個咁多野講喳..講我語文能力?

睇怕你顧掂自己先好講喇~

佢根本就唔知咩叫反呃防 系道9up誤導人 或許佢語文能力有問題 佢永遠自己錯以為自己岩晒 佢呢d膚淺既人同佢講多都晒氣~_~"

↑睇怕上面呢句你留返俾自己用好D..講左好多次..人地遲0.5秒咪有段時間俾你化解佢既呃防囉~
呢句野我講左幾次喇~你之前口口聲聲話反呃防係用劍尖~今日我同我朋友都傾過呢個問題~

佢既實力同光速精鷹皇差唔多..而且光仔都識~[窮小孩]:佢都講..劍尖係人地末埋到身就打既..末埋到身點呃防呀~
光速精鷹皇既實力我諗你都清楚嫁喇..唔清楚問穎就知...同埋你問返光仔..[窮小孩]既實力係幾多..<--唔係我老作既人
唔係我串你..你其實知唔知自己係度講緊D乜..講完又講..你唔縑煩?
反呃防..人地冇防你又反乜q呃防呀 膠上腦?<--呢個問題我之前答過你嫁喇

我已經改左上1次既回覆..諗住廢事同你嘈..但你仲係咁唔要面..咪同你開埋個底牌囉~
同埋你覺得我廢既..ok~你問下光速精鷹皇..我既實力係如何~自問唔會俾你呢d憑空講出黎既人 (差)

希望你可以解答我上面既問題喇..同埋我會叫埋光仔黎答窮小孩同埋我既實力係如何~請你好自為知

Originally posted by 267919 at 2006-9-18 11:42:
好野 !!!!你肯定好勁

勁就唔敢講嫁喇~起碼係屎聖兄前面都唔敢提呢隻字姐~

[ Last edited by ‵藤原龍也も〞 on 2006-9-18 at 04:54 PM ]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
樓主都唔夠我隻ohoh勁(雨夜飄零燕)
回復 支持 反對

佢教我幾好啵.抵加佢分.
回復 支持 反對

我同樓主打過,樓主係幾勁既._.佢可能表達唔到個意思咁解姐,一人少句is ok lol(^{}^)
ps:窮小孩都幾勁~_~佢以前仲係我死黨^_^

[ Last edited by ★皇牌騎士★ on 2006-9-18 at 06:08 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by ‵藤原龍也も〞 at 2006-9-18 16:51:

你唔推返上黎..我都唔會再理呢個post..既然你係到要講..咪講囉~

反呃防..人地冇防你又反乜q呃防呀 膠上腦? 睇黎膠上腦果個似係你多D
反呃防好明顯係講緊同1個識呃防既人打..咁呃防係遲0.5秒先呃 ...

講咁春多野都係想上去打火男脫裝者下化?_?
打場囉:o)輸左我道歉+自認垃圾/.\
你輸左道歉就ok^o^
回復 支持 反對

Originally posted by ★皇牌騎士★ at 2006-9-18 18:05:
我同樓主打過,樓主係幾勁既._.佢可能表達唔到個意思咁解姐,一人少句is ok lol(^{}^)
ps:窮小孩都幾勁~_~佢以前仲係我死黨^_^

[ Last edited by ★皇牌騎士★ on 2006-9-18 at 06:08 PM ]

o原來係咁
回復 支持 反對

Originally posted by 天月﹏ at 2006-9-18 18:57:

講咁春多野都係想上去打火男脫裝者下化?_?
打場囉:o)輸左我道歉+自認垃圾/.\
你輸左道歉就ok^o^

你馬後炮?我都話左冇玩個零月....

不過我PM我msn你..到時我去到我呀哥果邊又見到你msn上既..

我就同你打埸吧..因為我屋企部機玩彩虹真係lag爆~_~無論人地睇定我睇..都會lag

所以唔係我搵藉口...講埋上網公司你認識-.-"全港最令人雀躍既有線就係我喇=_="

到時我輸左..我會上黎道謙[另開Post]..但你輸左..都希望你好似上面咁講

如果屎聖兄想要我msn^_^都PM我吧..玩彩虹順既..我唔介意同你打返埸^_^

先給msn天月先..屎聖兄想要的便私下問我吧..因為怕俾人亂add-0-"
回復 支持 反對