打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 由聖門學院門口走到第七實驗室前[已完]

頭像被屏蔽
尼d野~~係人玩''亂''都會經歷
唔洗同人講..(無奈)
回復 支持 反對

好正ar...幾時再post ar
仲有我想問你..d相係唔係私服d相黎ga同埋本社99f係咪有咁ge大佬ga
=.=?
回復 支持 反對

Originally posted by usamanhk at 2006-9-29 16:38:
好正ar...幾時再post ar
仲有我想問你..d相係唔係私服d相黎ga同埋本社99f係咪有咁ge大佬ga
=.=?

無需太過守規則= =
明天就出架啦@________@
回復 支持 反對

係就快la a_a
好想睇落去ar
回復 支持 反對

Firzen:點解要我地死係到呀?
boss:去問你地學生主任啦!上吧!金槍客!
[img]http://www.nakuz.com/bbs/upload/192016/Nakuz_ran20060928[2040]000_TzdL.jpg[/img]
金槍客[赤]:亂彈掃射!
jedi:等我捐番佢的子彈番去啦~寒氣斷空!~!
jedi的寒氣斷空對金槍客的子彈起不到作用........
jedi:阿.........![暈了]
金槍客[赤]:嘿嘿!
yoda:反彈氣!~!~~!~
Firzen:劍環炮!
金槍客[赤]:機關追環炮!
Firzen和yoda比擊中,暈倒了~
mondy和gloria偷偷走到金槍客後面.....
mondy:守護鬼箭!
gloria:大地之怒!.......
金槍客[赤]:可惡呀.............!
boss:嘿嘿~你兩個女仔都幾好野~
mondy:.........
boss:係時候到我上啦!
待續~
回復 支持 反對

=.="
今次post得咁小ge
多d~la
回復 支持 反對

到我上...
我諗壞隔離添...
快d啦...等你唷
十卜十卜
回復 支持 反對

Originally posted by usamanhk at 2006-10-1 10:20:
=.="
今次post得咁小ge
多d~la

我係晚上1點打的= =
我阿媽係咁叫我訓覺所以打得咁少= =
我都冇計=-=
回復 支持 反對

幾時又再post過?
想睇ar@@"
回復 支持 反對

boss:你地要留心睇住我啦!
就係mondy[斬]眼的一瞬間.......
mondy:唔.......!
gloria:佢消失左呀!
在gloria和mondy的後面........
boss:與你的朋友一同落地獄啦!
mondy:精靈之舞!
gloria:拘束指令陣!
boss:呀!動唔到的!?
mondy:代Firzen,yoda,jedi打你的!血靈鬼箭!
boss:好辛苦呀!~!~!~!
gloria:受死吧!重力磁場!
boss:可惡呀!你地點都走唔出呢層樓的![氣絕]
---------15分鍾後---------
mondy:你地起身啦!
gloria:jedi同yoda有反應啦!
jedi:隻金槍客呢.........?[唔多夠氣講野]
yoda:我地的層次重未夠..........
gloria:唔係........係隻野太勁姐!
Firzen:咳咳咳咳.........
mondy:你冇事啦?
Firzen:應該冇啦........
yoda:我地不如走啦!
jedi:好主意!
gloria:我唔想再留係到........
yoda:隨意門!
Firzen:唔!
yoda:點解冇用的?
mondy:可能boss真係冇講錯.......
jedi:講咩呀?
mondy:佢話我地點都走唔出呢層樓.....
Firzen:唔係呀..........
yoda:留係到都唔係辦法~去其他地方睇下!
gloria:好啦.........
-----------------本社大樓層-------------------
Firzen:小姐!我想問問點樣可以出到去..........
接待員:........你想走.......?
Firzen:無錯........
即時,接待員的面相有d變化........
接待員:想走只有一個方法............
Firzen:咩方法?
jedi:Firzen!快d走呀!佢有d唔對勁!
接待員:就係死!
拳.士:太極神拳!
接待員:阿...........![死亡]
Firzen:你係咩人?
拳.士:我係黎查野的!
yoda:查咩?
拳.士:聽講本社發生左d異變~所以聖財團搵我黎調查!
mondy:姐係話我地同一陣線啦!
拳.士:你地點稱呼?
gloria:重邁咁多野!快d想下點走重好啦!
拳.士:下~走唔到?咩意思!?
Firzen:唔得閒同你講~
---------本社大樓層30f---------
jedi:講!點先可以走出呢層樓!?
[img]http://www.nakuz.com/bbs/upload/192016/Nakuz_ran20061002[1932]003_Epek.jpg[/img]
鬼刀忍者:你地只要由本社地下一樓就走到.........[死亡]
拳.士:你地果然有料到波!
Firzen:講多無謂.........行啦!

待續..........
kir請息怒= =
偷左你的人物@__________@
回復 支持 反對