查看: 12766|回復: 26
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[兵陣研究] 主角 印象 力量,7刀一問

回到首頁 發表於 25-5-2017 17:57
合得黃牛就合天王啦--又唔係差好多;而家合一隻天王等同之前港巨合一隻神姐,唔算貴!不過而家無論你玩到幾 ...

黃牛平過4神好多 ,黃牛38珠一封,天王我當你4神自升 都16本封,再加2封一神符,差好遠WO
回復 支持 反對

+plzza+ 發表於 25-5-2017 19:17
主角用既好處係比較平
省番解封錢 同埋唔洗卡死一隻野係度 想要野頂隨時換祝斧
印象真係去到後期太 ...

印象純谷戰玩下仲OK
回復 支持 反對

+plzza+ 發表於 25-5-2017 21:35
要預250比掛狗代升 跟住可能比人呃 計計埋埋可能差唔多

你岩,,但我有天王個D都係自己一手踢晒
真係台巨除左轉兵唔玩無想,都係自己整反正都相差沒幾...
回復 支持 反對

+plzza+ 發表於 25-5-2017 21:36
要谷都唔用佢啦 後期真係裝飾用 我轉幾隻槍帥係旁邊加下攻重好

岩阿,但印刀中期好大力WO,你諗沒馬沒神情況下跟本沒野夠印刀升LV快,真係除左拿隻主
如果佢準備合馬合神個D印刀真係可以跳過,求其整隻渣槍/刀既兵都可以前期做住主力,印刀,我玩咁耐巨商最唔想轉既一隻,因為我起手就係祖1係咁用句刀
點解去到中期仲要玩句刀呢,好悶既...,真係合隻神玩下其他野仲好啦
回復 支持 反對

harry1516 發表於 27-5-2017 03:18
如果呢個BUFF加落雀天到會點...
想像唔到有幾惡怖

1.5-1.7倍傷左右姐係你原來打1M變左打1.5-1.7M左右
回復 支持 反對

嫩貓貓 發表於 27-5-2017 12:16
主要係舊港巨已經玩過曬5神 想玩下其他 見新版出左好多新帥 自己又未玩過印象先整d無想帥玩下  之前舊滿巨  ...

好多王沒金巨都打唔到,老實講,有金巨真係除左蒙古D怪未必過到其他王都係沒難度
回復 支持 反對

嫩貓貓 發表於 28-5-2017 02:35
依家打曬全巨商既王 都真係得蒙古隻大汗5夠抽 主要都係因為隻王妃好麻煩  其餘果d  即使無帥位放帕羅 隻 ...

想沒天王贏蒙古,建議轉美室同權2,有依兩隻易好多,最好有埋雷戰車,依家依隻將帥打王最痛
回復 支持 反對