打印 上一主題 下一主題
收起左側

[兵陣研究] 白虎加點

kit2234560 發表於 14-4-2016 23:59
招技係咪好易暈到怪

那招技能好易暈怪,但你要重複出就不易了,據聞重複跳很難

至於要加幾多智

天照                                力        敏        體        智       
頭        20        40                50                125        125       
甲        40        70                50                200        200       
腰        20        30                50                125        150       
鞋        10        30                50                100        125       
手        10                        50                100        100       
套        25                                                100        125       
合計        115        180                250        0        750        825       

5000MP=1250智

天照套825智,加上介,自己計裝備有幾多智

1250智-100智(白虎本身)-825智(天照五件)-?(介的智)=你要加的智力總數

不過九成人都會加錯,接受食毛後果或者食毛

PS天照套數字源自52巨商網,請自行校對,有錯不負責
回復 支持 反對

kit2234560 發表於 14-4-2016 23:59
招技係咪好易暈到怪

唔易暈...
回復 支持 反對

+多啲魔先方便升 著晒裝再食毛重點啦
回復 支持 反對

vincechi9858 發表於 16-4-2016 13:02
+多啲魔先方便升 著晒裝再食毛重點啦

有米做法

我唔係sor
回復 支持 反對

foolruner 發表於 15-4-2016 10:28
那招技能好易暈怪,但你要重複出就不易了,據聞重複跳很難

至於要加幾多智

好啦

我知道我隻虎有咩下場啦
回復 支持 反對

kit2234560 發表於 16-4-2016 17:19
好啦

我知道我隻虎有咩下場啦

求答案
回復 支持 反對

到時你咪知
回復 支持 反對

如果真係要加mp, 我寧願著180大將軍套, 連武&介都有2700mp, 好過食毛
回復 支持 反對

hi大 發表於 17-4-2016 15:57
如果真係要加mp, 我寧願著180大將軍套, 連武&介都有2700mp, 好過食毛

D毛咁平。。
唔使慳啦xd

都話慳得就慳=.=  發表於 17-4-2016 23:04
回復 支持 反對

hi大 發表於 17-4-2016 15:57

始終都係慳毛為前提@~@
回復 支持 反對