打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 依家D人唔識放冰打地怪?(放左片)

樓主 放這佢地啦
佢地已經柒到一個點
錯左唔認
仲串串共

屈完人外掛
宜家被人證明到無用外掛
就縮沙,話咩 ...
魔界幻龍 發表於 12-8-2015 12:35

以食花生煽風點火嚟講你都算世界級
團頻你又睇到? 你又知邊個認為佢用外掛邊個話要踢佢?
人地澄清邊個講左d咩你就話護航, 咩證據都冇你咁講都得, 你係咪姓屈架?

本身諗住係團員有利益衝突都費事多留言, 但係見你地班人真係吹到天花龍鳳, 唔關事嘅人都插埋隻腳嚟指三道四
當你有懷疑/覺得被人屈嗰陣f12/拍片呢d係常識呀嘛?
2# 話叫佢post片係叫佢提供證據, 如果上面某幾個嘅你地認為咁就代表2#屈樓主用掛, 咁法庭唔需要存在啦, 因為本身法庭同辯方要求提供證據嗰陣已經係libel可以拎去打靶

好心你地班人留言之前用下腦講下邏輯講下證據啦, 人講咩你又插埋把嘴入嚟講成班三姑六婆咁
回復 支持 反對

風雨團南權都有用啦 姐係好多城個行長自己有用就叫團員唔好用
咩理論 眼見你地港巨團差唔多個個團都有 ...
小蘑菇 發表於 12-8-2015 16:21

南權用掛?有冇證據?有冇四個人同時見到佢五分鐘內每次都五秒出來?
你既意思係大田城主用正身用掛跟住俾你見到?唔好引我笑啦
回復 支持 反對

風雨團南權都有用啦 姐係好多城個行長自己有用就叫團員唔好用
咩理論 眼見你地港巨團差唔多個個團都有 ...
小蘑菇 發表於 12-8-2015 16:21

同埋閣下如果見到有團友用掛 煩請告知 我都驚有害群之馬 你知依家啲掛捉到到正都唔認
回復 支持 反對

哦.....
回復 支持 反對

見就見到你地位大老用掛喇^^心照喇 港巨團黎講你地都影衰哂喇^^
回復 支持 反對

好地地點會屈你地團,心照喇,又吾見我地屈東風堂.我的醉愛.冷戰時代呢啲港巨團?

你地真係影衰哂成個台巨 收皮吧
回復 支持 反對