查看: 7977|回復: 45
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 依家D人唔識放冰打地怪?(放左片)

講聲唔好意思先,成篇字海本身放幾張圖上黎就明晒件事,奈何我唔記得左影事件如下
話說本人最近心血來朝玩返巨商,點知港巨執左,唯有係台巨同FD重新玩過。早2日見有個叫「豐乳同露」既團招人,咪是但入
咁岩先我個FD解緊印北D任,咪叫佢拉我過去吸下經
當我地打緊禁衛兵個陣,團頻有個人(我諗有D職位呱)叫我唔好開外掛吸升,就算用都唔好俾佢見到
有人叫佢開名,佢仲非常好心地話唔開名,叫個個人(即係我)好自為之
咁我咪解釋話我FD帶我升,佢就話我FD55萬戰無可能夠打
之後咪同佢講用燕1放冰,祖1上左巨刀咁打,叫佢唔信可以組佢睇下
最後佢都係唔信,跟手踢左我啦
PS唔止佢一個覺得無可能,仲有1,2個中途有附和過佢話無可能夠打-o-
到底我同我個FD D技術係咪真係高到咁LOL??我依家好困惑呀
話組你俾你睇你唔肯,依家又叫人拍片BTW你地D團員7夠未-.-???幫我計埋時~LOL
回復

拍條片放上黎 等我地收下聲
回復 支持 反對

片面之詞係冇用 拍片最實制
回復 支持 反對

55M戰力 祖+毒刀封冰當然可以打到啦, 不過我想學習下點樣可以15-25秒內(我無認真計過,我打左兩行字就出返來)打一場姐(甚至有團友報稱見到閣下和閣下朋友5-10秒一場),表演就唔洗啦, 我呢世都學唔到呢個速度,純粹讚美下姐.

BTW, 我無職位架 小團員來架渣
回復 支持 反對

回復 4# 傻西瓜

你點肯定我地打羸出黎-.-唔怕老實講,係個SER LAG封冰DELAY封唔切/斜角場,我地要撤退
回復 支持 反對

回復 4# 傻西瓜

你企左幾耐睇我地打? 1分鐘定5分鐘?
你企5分鐘見我地場場10幾秒打完起疑心話我地用外掛都合理
你既團員報稱見到我地5-10秒打完... 我可以同你講. 因為我自己放冰7同埋對角我唔識打先係咁
我個FD都話左組你打俾你地睇證明我地係自己打,無用外掛....
你貴人多野做唔得閒睇,我地明既. 但係轉頭踢佢出團就唔理囉
回復 支持 反對

大團就係大團 就算人地錯都係唔會同你道歉架? 你識人咩? 你有影響力咩? 踢左一個你仲有千千萬萬個你 我係大團幹部洗同你呢D星豆小玩家講道理? 踢你咪踢你(親身經歷過)
回復 支持 反對

仲有某D人個腦生草定入水多,外掛會去親兵練? 不如去食魂練啦夠熱鬧
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 9# 永恆之靜溢

所以呢隻GAME唔洗同你講道理,不過都睇得出您現實生活既悲哀
回復 支持 反對