打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 香B你做乜鬼DEL左我有張個人相既PO呀?

關閉 [複製鏈接]
連咩ser都未知就一口咬定係南ser 個版主都on99 笑撚死人
回復 支持 反對

超能on9仔版主 咩ser都未知就呃南ser on99
回復 支持 反對

黐撚線,一時又王ser 一時南ser   我點識咁多野?。。咁無吊到王ser 咁順手係到吊埋。。on撚9 小學雞 成熟d la

評分

參與人數 5Bravo! +5 收起 理由
樂囝 + 1 香b哥
ヾ辰風× + 1 吊王ser,再吊埋佢老母
浩B + 1 粗言穢語,人身攻擊,參與罵戰,無意義內容 ...
光云 + 1 非同小可也
TheSpeed + 1 連版主都忍唔住;P

查看全部評分

回復 支持 反對

黐撚線,一時又王ser 一時南ser   我點識咁多野?。。咁無吊到王ser 咁順手係到吊埋。。on撚9 小學雞 成熟d ...
∼香B∼ 發表於 30-5-2014 23:04

對眼有問題,無人玩嘅論壇唔放得相?版規有寫唔放得相訝?既然你話無人玩,咁你仲做版主黎?唔理你話緊王SER定南SER啦!總之我講緊我個PO 我理得果D濕鳩放狗的忽忽瘦骨仙人掌淫棍星!
回復 支持 反對

咁柒留黎獻世咩
型棍星ˇ 發表於 30-5-2014 05:00

瘦骨仙人掌,我柒定你柒你心知肚明啦!型棍,真係型喇!瘦到成條柴咁都放入icon,你要串我實陪你串丶驚你串唔起咋,到時唔好學哨牙雞咁開幾隻ac黎扮唔同人喎
回復 支持 反對

忍吾住留言.
第一次見香b講粗口

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
樂囝 + 1 ⊙_⊙飛姐

查看全部評分

回復 支持 反對

花生花生
版主呢個職位好難做
回復 支持 反對

我仲記得我玩緊逍ser
有南ser人話我用版主身份幫南ser打交幫
回復 支持 反對

對眼有問題,無人玩嘅論壇唔放得相?版規有寫唔放得相訝?既然你話無人玩,咁你仲做版主黎?唔理你 ...
sally1314 發表於 31-5-2014 01:07 AM

吹呀?? 你放相係你既權利 你可以放   但同時版主呢個POST都付予我DEL POST既權利  我覺得有唔妥既咪DEL囉

另外,,你搞清楚一樣野  我DEL得POST 即係證明我睇過  版主好聽D  就係叫維持和諧  難聽D  就係自己食完花生就DEL POST   你估你地以前放既果D真人相POST  我無睇過咩  你又估成個版既人都無睇過咩??  醒少少啦ON9

至於點解仲想做版主?? 就係得閒食下花生 睇下你班人打機打到當正敵人係你殺父仇人 不共戴天咁樣  其實算係緊張生活之中的一點甜
回復 支持 反對

忍吾住留言.
第一次見香b講粗口
笨蛋。琪 發表於 31-5-2014 02:09 AM

疏鳩,,其實我本人好溫柔
回復 支持 反對