查看: 3840|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 大家覺得天龍還有前景嗎?

我想聽聽大家的意見,不知應否玩下去?????????????
回復

咁呃錢  點玩呀
回復 支持 反對

有就一定有.睇你gameone點搞隻game
事在人為
回復 支持 反對

轉左代理之前d ac可能就gg
回復 支持 反對

天龍有話會轉代理咩?
回復 支持 反對

合服事宜不了了之..
其實港服天龍已經激情不再了..
回復 支持 反對

合服事宜不了了之..
其實港服天龍已經激情不再了..
nichk2010 發表於 29-11-2013 13:06

唔合ser之時 我說天龍已死 g1班智障蛋散團連改變就是强者都唔識 好啦 比小小商會d人嘈下就收左皮 依加有商會d人有幾多人玩 心知啦 我從無商會過 但是以前有好蛋都每月入600-1千抽下蛋 依加3個月先入左一張113 點解呀 一"d蛋廢左 二"我去到6,7石又點 想揾人刷野都難 冷清清 組12人分分鐘20分爆哂喇叭先組齊 舊副本 算了 自己開分身刷仲好過 組到一 二個疑似人地90幾lv分身 不如帶自己果個啦 唉~~根本來來去去就得反呢一班舊人玩 唔合ser連最後火種都開始慢慢熄滅 我開始投資另一隻game 天龍上去刷幾個副本同3,4個幫員吹幾句 甘就算玩過天龍啦... 希望其他同志唔糸同我一樣心態玩啦 玩左幾年 點都有感情 可惜比一班甘既班智障蛋散團攪到甘 無言!
回復 支持 反對

唔合ser之時 我說天龍已死 g1班智障蛋散團連改變就是强者都唔識 好啦 比小小商會d人嘈下就收左皮 依加有 ...
bbqq222 發表於 30-11-2013 04:21

有鑒於玉卡 鈦金卡重流市面 其實我曾經有想過玩新ser
每個人都帶住自己不同既過去..係個道同時起步 重頭來過..
不過最後都打消念頭 覺得自己無咁既魄力=.=慚愧
二來係照咁營運下去 不久將會成為其他ser翻版..
回復 支持 反對

唔合ser之時 我說天龍已死 g1班智障蛋散團連改變就是强者都唔識 好啦 比小小商會d人嘈下就收左皮 依加有 ...
bbqq222 發表於 30-11-2013 04:21

依家天龍同等執無分別 , 之前仲諗住合SER 可以帶旺返人流 , 點知俾D有商會人嘈一兩句合SER 不了了止 , 天龍3 後 , 人流更加少過之前 , 一個無人既SER 俾你有晒全部商會又有咩用AR , 十個有九有商會個D基本上都係當個商係倉 =.=
回復 支持 反對

GAMEONE根本冇腦
小數服從多數都唔識
反對聲音<讚成
咁樣都唔合SER.等到汁粒果日就合啦
GAMEONE代理親既遊戲都無好結果
回復 支持 反對