打印 上一主題 下一主題
收起左側

[機評攻略] 淺談機體靈活化的小技巧-收衝(無聲衝)

有說服力的教學
回復 支持 反對

回復  雷臣

呢"招"我都玩左3年多
根據我觀察 港服街場到而家根本未普及

就我所見 街場有8成↑玩家都不會注重的 (唔好唔我講間唔中衝一兩下果D都計...)

G部件>無聲衝?

我唔知你有冇理據 不過我唔會信
可能部分玩家因為高密度既收衝會導致手指打結 而索性將這項小技巧腦補弱化
舞動神經 發表於 8-11-2013 15:42

中到好應喎...除左依樣 有時睇人打機 明明無打擊重擊自眼話自己射中好準 咁可以點...
回復 支持 反對

台服戰紀小X兒睇我拍片,都話呢招冇用啦 話用左會唔準
我同佢講NAPIER每一槍後都跟收衝 而家咪又用 ...
舞動神經 發表於 8-11-2013 15:56

哈哈哈~~~~
怪得翼仔叫佢做...小向左走向右走兒喇
回復 支持 反對

人地高手既野, 凡人係唔明, 舞動神X 正人傻仔, 渣技術硬要同人討論 ...
goddamnhero 發表於 9-11-2013 21:44

你今日飲左未?_?
回復 支持 反對

你唔係想做第2個雷臣啊
舞動神經 發表於 12-11-2013 23:26

你係唔係想消失?
(帶番頭盔先...以上只是講笑)
回復 支持 反對

究竟有乜好嘈...

誤解人地用詞+唔用話實用性低 但又無片証明下自己實力
OK 你可以話要番工唔同啲年青人癲線上遊戲分高下好低能~
(咁係正常...我係成日串狗人 但我直頭無玩SD喇家陣 上樂古只係一種網遊)

咁講真呀如果自己係娛樂輕鬆打下機就唔好亂話啲技巧無用...
不如咁答
"我平時番工都番到死死下 打機為輕鬆仲要同你班癲既年青人係度練乜鬼嘢技術! 幹 我亂打好過!"
回復 支持 反對

推Post狗 在~~

A:套戲個結局係點架?_?
B:就$%$^咁完左囉 個結局有好多可能性~比觀眾自己腦補一下~~"

真係完全唔知點解腦補...係不友善+惡意...
你咁講好多詞語都不友善...好多用詞 語氣唔同都會變另一個意思...

網上打字點會知人地用乜語氣...咁就真係要腦補下佢用乜語氣同你講依番說話
回復 支持 反對