打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 逍遥打丐幫既bug

近戰隱左無辦法可以破卡位...只有逃離視角再入返去先可以破到卡位...只不過卡位者同樣都有方法可以無限卡. ...
∼香B∼ 發表於 18-10-2013 15:04

咁可唔可以靠近目標再鎖定對方
回復 支持 反對

非也
∼香B∼ 發表於 18-10-2013 15:02

若然只在乎校場的技術切磋 又何需計較輸贏
唯野外搶場地搶城附帶得失先計較
抗散功抗麻痺 進階14.8秒cd 4秒封穴
如果咁都奈唔何呢2個門派
對其他門派更加唔使玩
回復 支持 反對

咁可唔可以靠近目標再鎖定對方
天龍八部3 發表於 18-10-2013 03:20 PM

唔可以..因為你見到卡位者既位置..其實係虛位 佢既真身並唔係你所見既果個位置
回復 支持 反對

若然只在乎校場的技術切磋 又何需計較輸贏
唯野外搶場地搶城附帶得失先計較
抗散功抗麻痺 進階14.8秒cd  ...
天龍八部3 發表於 18-10-2013 03:28 PM

的確係..野外群P我只可以講,,,唔會有個人技術既存在...有既只係硬實力 以及戰術
回復 支持 反對

其實只要攻擊到對方 個卡位就會消失
簡單講 內勁/飛龍/暗投/武魂已經可以破卡位
當然狗頭都可以 不過進階左先方便
唔建議未進階就亂出狗頭=_=
卡位個效果同對方中冰至無狗再輕功好似 所見到同實際既位置有差異
知咩位/遠攻一下=OK
回復 支持 反對

其實只要攻擊到對方 個卡位就會消失
簡單講 內勁/飛龍/暗投/武魂已經可以破卡位
當然狗頭都可以 不過進 ...
楓 〞 發表於 18-10-2013 09:48 PM

唔可以..內勁/暗器/武魂 係單體攻擊 唔可以帶動平推造成持續傷害
飛龍有距離限制 亦唔可以做到

唯有狗頭距離夠遠  可以做到  (針對丐幫而言)
因為狗頭係直接飛到對方身邊  即使卡左位  都可以飛到卡位者既"真身"旁邊  然後帶動平推 就可以對卡位者進行攻擊

但係你只可以平推 唔可以出單體近攻技能..如果出左近攻技 人物就會跑到卡位者既"虛影"到...唔會破解到卡位
回復 支持 反對