查看: 20507|回復: 50
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] (有粗圖)天龍乜人都有(交收AC小心)

話說小弟我 早幾個星期就開始放AC咁2個星期之前就有個人話想收我AC 2000蚊 叫我留比佢 佢月頭等出糧
咁好LA 我照留左比佢  咁上星期2定3 佢話有冇得平D 叫我1700-1800左右比佢  我話算  反正留左咁耐 平D比佢
咁我就話不如星期4交易  佢話要反工 之後佢話星期6交易   我話OK  之後問埋佢幾點  佢冇應我
之後到左星期6 我打比佢 佢冇左影   之後岩岩夜晚WTS佢  佢話唔收LA 收左AC 之類  但星期5仲話星期6會交易 之後我話佢反口 我一定BLACK LESS佢之類
話佢好狗之類  中間有粗口  如果係你 你留左幾個星期比佢 價就平埋比佢 佢仲咁放你飛機  你嬲唔嬲  之後講講下佢又話約我出MK講數
天龍乜人都有 郁下兇人  去圖  大家小心條肥仔同小心E個電話  好心D肥西(西唔係粗口) 冇錢就咪學人收AC LA

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
∼香B∼ -10 圖粗

查看全部評分

回復

唔係金毛你就驚呀 去MK型佢丫嘛
回復 支持 反對

樓主你王ser?
回復 支持 反對

樓主咁放人地個電話同相上嚟好似唔系幾啱掛!?已經侵犯咗人地既私隱權+俏像權,人地可以告你的(講真)。如果人地話有不明電話日日打去玩佢,佢一定告得入你。。
人品還人品啦,人地差,唔一定你要陪佢差,佢咁玩你,系佢cheap啫,你唔好做D更cheap既行為。你咁俾人玩
,天龍應該有無少人試過啦,我都明白你。
咪當吸個教訓下次點睇人啦,樓主加油。
回復 支持 反對

我之前放AC都預過D咁既人
一開始係對方話有誠意收
但又諸多事實  一味拖.拖.拖.拖 話要幾日考慮 要等出糧等等
攪左好耐都無回覆  跟住又話驚我昆佢
我叫佢 你上樂古開貼問下人我人品  佢問左跟住又係拖.拖.拖
我話 你係唔收就照講 交代清楚就得 我唔會怪你 收AC真係要林清楚 我理解既
但條友都係 又無話收 又無話唔收  一味就係拖.拖.拖.拖
條友都係番工人士黎 我心林  做人做到你咁無交代點得阿?

跟住有另一個收 依個真係夠爽快  早上話考慮 夜晚就過數
小弟就直接比曬GO AC等等  最中意同爽快既人做朋友
回復 支持 反對

人地有權選擇
正如樓上所講有d人睇喏就會買
有d人睇定好幾個 到最後個日先決定
即使約左人都可以放飛機
(唔知呢種人識女仔係唔係咁呢?.?)
當然佢呢種行為係有錯

但樓主行為更加卑鄙
小心犯法
回復 支持 反對

甘 撲街都有

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
∼香B∼ -5 粗言穢語

查看全部評分

回復 支持 反對

人地有權選擇
正如樓上所講有d人睇喏就會買
有d人睇定好幾個 到最後個日先決定
即使約左人都可以放飛機
( ...
天龍八部3 發表於 9-6-2013 10:21

去交易區睇下佢隻天山啦 人地敵幫講到明邊個收死邊個呀...咁佢比人玩都正常姐=.=
回復 支持 反對

講起條友就嬲
之前我想唔玩 就諗住hkd放晒d石

又係話要返工 叫我就佢
都算啦 易完話我比少左佢
真係唔知係我唔識定佢唔識計數

仲要屈我話綠晶命中同價
大佬我跟市價放 綠晶命中邊可能同價-·-
回復 支持 反對

凌魂
回復 支持 反對