查看: 20442|回復: 60
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[隨機地圖] 當四方輝將brian打到無還擊力的時候

你老木, 個brian又話打又潛水,
既然brian淆底
唯有post 場
龍心 vs 輝, 一個打到brian完全完全無辦法再win到的人

注意, 唔係話我勁過輝, 打十場結果唔知點, 不過, brian 贏我的機會係0%, 講完. boboboy_vs_fai 03-二月-2013 11`16`27.rar (211.42 KB, 下載次數: 359)
回復

第一, 我無''贏左場就巧威威記住, 仲講出黎係度打飛機''
         post 已講. 打十場結果唔知點.
第二, 個場我都唔撚知邊條友係brian, 用隨機同佢尻玩,
        贏左係度串柒柒, 叫佢again又唔打
第三, 兵堡係打到26+, 都贏唔到個voobly 16+, 而voobly 17+已經可以係nakuz sm 所有人
        點極都唔撚明.
回復 支持 反對

其實大家都知結果係點? 17+ vs 17+
我一向話打城快
標籤左voobly>綠阿>兵堡? 我講緊事實
請問你城快sm到ringo,shiver等人嗎? 得淡笑.
兵堡仔, 柒夠末? http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... 9843&highlight=
回復 支持 反對

其實輝係勁,但都唔係好勁,佢係voobly 舊分係 1900 - 2k,over 2k 嘅有成千個 ID,我當你每人有三個 ID 好未? ...
BENAOCBEN 發表於 6-2-2013 10:00

講得好!
回復 支持 反對

其實輝係勁,但都唔係好勁,佢係voobly 舊分係 1900 - 2k,over 2k 嘅有成千個 ID,我當你每人有三個 ID 好未? ...
BENAOCBEN 發表於 6-2-2013 10:00

終於聽到個人講人話
回復 支持 反對

RINGO尋晚命令我同龍心打十場,
請問你幾時有時間~?
patrickai 發表於 7-2-2013 04:31

你老木 ringo, 一係你就直接挑我機,
但如果係輝想挑機的話, 話係人地叫, 我都唔想, 咁就真係好坽樣衰.
如果你一開始就話挑機我會respect 你多d
回復 支持 反對

你班nakuz 仔, 搵個voobly player 同我打, 有咩意思?
講到nakuz 城快佬咁拎勁, 一係你就搵個城快佬黎打
回復 支持 反對

你一向話打城快?但你都要封建打9人囉,咁即係點?驚唔提早偷打人就會輸?根本你品行就有d問題
你唔好講埋d  ...
faiace 發表於 6-2-2013 16:40

你班友仔真係on很9, 我城堡升得慢, 20分城你係米唔打我阿?
又話見到km 可以打, 真係onx99

好似鴉條扲樣, 好鐘意話打aoc 要有sense, 聽到真係得淡笑.
好, 同你講sense, 我10分半升封, 真係有sense 的都探好d路拉,
邊會我已比我咁sm.

你試下找條城快佬, 起定封建兵, 我一升到城打我囉, 睇下會點?

又, 如果你係勁, 我點打你都照贏拉
回復 支持 反對

你一向話打城快?但你都要封建打9人囉,咁即係點?驚唔提早偷打人就會輸?根本你品行就有d問題
你唔好講埋d  ...
faiace 發表於 6-2-2013 16:40

你班友仔真係on很9, 我城堡升得慢, 20分城你係米唔打我阿?
又話見到km 可以打, 真係onx99

好似鴉條扲樣, 好鐘意話打aoc 要有sense, 聽到真係得淡笑.
好, 同你講sense, 我10分半升封, 真係有sense 的都探好d路拉,
邊會我已比我咁sm.

你試下找條城快佬, 起定封建兵, 我一升到城打我囉, 睇下會點?

又, 如果你係勁, 我點打你都照贏拉
回復 支持 反對

係囉,見到個標題真係以為城快save黎
樓主咁想認叻 點解唔post一個城快sm輝的save?一場足夠了 ...
faiace 發表於 6-2-2013 16:45

我post vs fai 唔係認叻, post 已一早說明,

但如果你指, 我 or voobly 17+可以sm 所有nakuz 仔/ brian win 我係0%,
哩兩句係認叻的話我認. 因為係事實.
回復 支持 反對