打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] CSO2推出 CSO前途問題...

出左cso2唔1定有大量cso1既人會玩cso2既
第一,好多人都投資左落cso1度.
第二,cso2要好高既電腦設備先玩到.
第三,cso2無比cso1多模式.
回復 支持 反對

回復 6# 倉井影

理性討論,只希望聽各玩家意見....所以先綜合討論.....並無
如果版規,plz 關這個帖....(假如無---->忽視)

用"我認為"就因為5希望認為危言聳聽....純粹大家認為cso2推出之後cso有咩下場?
我本人身like cs1.6>css......因為有d擔心所以先發post

抱歉.
回復 支持 反對

回復 22# hilsok

其實..."危言聳聽" 既註解: 指故意說些誇大的嚇人的話,使人驚疑震動/恐慌
你用左"你認為" 都唔代表你唔係....=.=

但點都好, 我理解你的擔心, 所以當初沒有關帖, 讓其他會員幫你解答。
經過這1-3頁, 你看過其他會員的回覆後
都知道不用太恐慌 > 問題解決 吧?

如果沒有其他問題, 那便關帖處理
回復 支持 反對

c$o雖然畫質低,但係好玩度s0 gd ~
回復 支持 反對

cso一更新彊屍3模式 爆ser
lolm9978 發表於 20-12-2012 11:55

期待中
回復 支持 反對

我諗橙仔唔會無良到要將舊CSO del左,以後統一哂係CSO2下話-.-
如果真係咁既話,相信橙仔會比人鬧爆...
回復 支持 反對

個人認為現在還未能下判斷
由於CSO2在何時正式推出的日期還未落實(新聞只是說預計2013年正式推出)
而且CSO2遊戲配置要求需要幾高還未太清楚
官方會否在CSO2中加入CSO內的遊戲模式(即災厄,戰神,殭屍等)還是未知知數
到現在還未能估計CSO2的推出會否令CSO人數大減
以上純屬個人意見,不喜勿插,謝謝
題外話:
不過近排CSO真的狂出舊野賺錢(剛剛又出skull槍,不久之前又出赤獄魔龍)
橘子近排好像好等錢洗 0.0
回復 支持 反對

現在仲玩cso嘅人簡直係垂死挣扎,就像當年d人抱住win98唔放
回復 支持 反對

cso同cso2係2隻完全唔同既遊戲
回復 支持 反對

cso2如果好似bf3甘,有得裝c4,有坦克飛機,又有得火力壓制,我都可能會玩兩下
池塘有鴛鴦 發表於 20-12-2012 11:42

cso2 online點做到bf3咁正 @_@
回復 支持 反對