查看: 6410|回復: 75
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 就一般模式相討,使用輕狙是否=外掛???

係我剛玩cso時,我一直認為輕狙是外掛之物...

但當我第一次係Youtube接觸 Morten 'COLON' Johansen 這個玩家時,
我看見輕狙的強大,自此我就迷戀上輕狙...
雖然一開始我唔習慣,但是玩左2-3日輕狙,終於知道輕狙的用法,
輕狙彈多,行動快,善於穿牆,我係街埸計計埋埋都用輕狙至少穿死7人,
穿中N人,更殺死N人,但...問題出現了...

我平均用輕狙玩2場,就有一場比人話掛9,原因wall爆頭,殺到人...
但用輕狙殺人根本係冇品題,
人用awp殺你就唔係掛,人用輕狙殺你就一定係掛!
咩道理??
雖然都有好多人知我冇用掛,但都有好多無知的人.
所以希望大家明白:用輕狙唔=係掛
------------------------------------------
另附上COLON FRAG MOIVE:

------------------------------------------
題外話:
大家平日會見到: lsAcnl 同 sAcnD
其實2個ac都係我,sAcnD係同人收返來

評分

參與人數 2Bravo! +2 收起 理由
scysss123 + 1 道理=)
AKB渡辺麻友 + 1 無計...邊個叫d掛狗這鐘意用輕狙= = ...

查看全部評分

回復

而家啲人係甘輸晤起,我之前用輕狙係團死穿死幾十件俾人屈掛
回復 支持 反對

用輕狙都會比人話外掛既 咩道理
回復 支持 反對

用輕狙都會比人話外掛既 咩道理
blade123 發表於 8-10-2012 22:37

廢系小學雞既道理
回復 支持 反對

而家啲人係甘輸晤起,我之前用輕狙係團死穿死幾十件俾人屈掛
MAKxCF 發表於 8-10-2012 22:36