打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 我打到死死下 終於比我單挑到30(好sad呀✖)

關閉 [複製鏈接]

用哂水又用b(算係咁新手)開頭完全唔會點打,真係唔屬-.-雙王考起瑪琳,分身殺死瑪琳------嗚-------
但打到10條血開始維持到條命,只要小心王的全方位球(抄末日個招)不要0拒食,死硬,我就係咁中過6次,好運咪吸番d血,不是的就0血等死
打到後期知道他通常都放電,波,電之後又波...跟住瞬身放全方位球,個陣就要用下神
小心中伏!!
唔拍片,我覺得lag到挽唔到-.-
用瑪a盾可擋球招,不過要捉得好準,女皇係擋5到天雷
打依d場都係越怏越好,攻擊就是最好的防禦,把王快快打下,王的出招次數自然减減少,你中招的機會也大大減低

我打左2小時多的,打到想sleep亂打算,3轉炮有爆唔中,全場4轉差唔多一5分鐘先打得一條血

仲有-.-我已後唔食光電,明明滿血變0,哂我水呀(好多時錯手用左光電)(其實無敵水仲好,王點打都103,得20秒王都出得個一兩招技,哭,仲要用完bad end一係哂支英雄...)

最後拎到把唔知道勁唔勁武器
哈,加17加錯手套冇效果拆石用高級拆了兩次都仲係失敗 >_<
回復

洗效果 會洗左粒石既效果?
回復 支持 反對

點解C卡黑唔要4轉武既-0-好似打怪勁D咁.
回復 支持 反對

回復 3# 黑鵺

4轉的確有jf,但打怪唔算高攻而且jf算是一門技術,但2轉簡簡單單,愈簡單嘅野愈難做出水準!!
咁先有意思
回復 支持 反對

把武吾+17 反而係隻手套-.-怪怪地

13分鐘.... 職業既差別-.-唉
回復 支持 反對

回復 5# .黑仔.

我想講十三分鐘你bug來
我一早overtime左
回復 支持 反對

亮點在賽格特78等一場對戰都未玩過...

咁忍得手既==
回復 支持 反對

見到+17手套 攪到我笑左= =
回復 支持 反對

嗯嗯

我明白...

真的為什麼會是手套呢? (忍
回復 支持 反對