打印 上一主題 下一主題
收起左側

[機評攻略] - 終 未 之 光 -E X 2 5- 簡 短 攻 略 -

超有用既攻略,剛剛跟住打輕鬆過關
回復 支持 反對

xdogX法流程:
隊長: 墮天/勇者
隊友: 墮天OC2以上限定 x3

第一關: esc, 上頂打, 唔好衝, 打隊友身邊的敵機, 30隻全殺
第二關: 隊長先按F1等過場後立即X, 隊友殺兩隻王及清兩邊兵仔, 中間王打唔死唔使打, 隊長等過場大爆聲按右制放X
第三關: 隊長等過場後立即X, 隊友打天意會心, 隊長等過場大爆聲按右制放X
第四關: 隊長等過場後立即X, 隊友先清大天使號周圍小兵, 隊長聽到身邊沒爆機聲後按esc放X, 二位隊友一左一右上前清小兵及打主天使號, 留一位隊友跟隊長清大天使號身邊出現的伏兵
關: 過場時隊長按F1等正義入場後X, 隊友先周圍的清怪, 隊長約5秒後聽到爆機聲減少後按esc放X, 一齊清怪, 上頂打, 唔好單衝, 打隊友身邊的敵機, 守護住阿斯蘭送佢入閘, 因為如果打得慢正義都有可能被打爆
關: 過場時隊長按F1等柱血一出就立即X, 隊友拉大隊坐投射器入中間一齊打柱, 隊長等過場大爆聲按右制放X
第七關: 過場後隊長立即X, 隊友打天意會心, 等大爆聲按esc放X過關

重點: 隊友全墮天oc2以上限定 x3, 5:00~4:00左右為最易出圖時間

回復 支持 反對

D任愈出愈煩膠
原來係甘打
回復 支持 反對

港服任真係好x難過= =
回復 支持 反對

港服任真係好x難過= =
賣豬仔 發表於 19-5-2012 15:49

唔係一樣咋咩?
回復 支持 反對