打印 上一主題 下一主題
收起左側

[機評攻略] 首次拍片+機評:C機中的牛油之王--CS 炮筒型達加

c機有防光技能實在唔錯
50%其實已經好強大
回復 支持 反對

e隻野只能做sp狗
回復 支持 反對

哩部我好似用左4百幾次 2必3敏8攻插必卡 我都係浮炮強化左先開始用 見解同你有d唔同

1. 3武係開技之前已經係未射曬已經回完 其實只係代表佢射得唔夠快..
2. 3武唔可能作主力 輸出始終要靠2武 所以甚少留係後場 主要係中場游走 所以要補敏
3. 1武其實以包機黎講起刀好快 只係連擊慢
4. 我認為2技只係提高本機既容錯率 始終對面全光槍既機會好低 但見到全光槍既機就會死纏住
補敏提高纏人能力
5. 最鐘意用哩部同bs量卡鬥法 吸佢d浮炮 開左技2d浮炮r痕咁
6. 技能雖然重要 但本機始終攻擊力有限 最有效依然係必殺 所以必覺一開唔諗就掟必殺(亦無謂浪費浮炮必天生出得快既優點)
7. 技1更重要既係大幅提高機體靈敏度 加上技2 同光槍剪作掩體對射毫不輸蝕
8. 話說部機本身索敵距離已經覆蓋自己武器既射程 加索敵其實冇用....
9. 雖然我主力打中線游擊 但只要冇bs迪恩基本上都係經常做死淨種 反勝率一半左右...
回復 支持 反對

C機入面得佢一個有牛油,牛油之王佢當之無愧
菠蘿君 發表於 14-5-2012 21:52

+1:lol
回復 支持 反對

其實我個人覺得開槍慢唔慢無乜所謂, 反正用到收衝實快....
回復 支持 反對