查看: 9710|回復: 97
打印 上一主題 下一主題
收起左側

遇見你四十八小時澄清

我係"如果我們不再見", 我地係"遇見你四十八小時"
首先,我地唔係用咩豬仔既名義去表明d咩道理
我自問唔係emo, 冇咩影響力, 只係想大家評下理

現在個問題係, 對方asimple直指我地係外掛, 我地如常係有交demo比GM,
後來發現emperor|kanx個demo有問題,
我地已經依足NAKUZ既指示去錄, 去上傳DEMO
可能係game bug 令 demo不完整...所以咁樣要我地DQ, 我覺得真係好不值

再者,如果我發現D DEMO係有問題, 我根本就唔會如常腥晒D DEMO比ADMIN LA,
我係經ADMIN 事後同我講先知道原來DEMO有問題,
ADMIN 只係同我講如果兩個半鐘後交唔到DEMO就DQ我地.....我冇言
第一場我地都係咁交demo, 點解今次先來唔交demo?

另外, 我想提出一樣野,  
直播既意義係為左睇下參加者既實力同監控一下外掛,
但負責監控比賽的官方人員
一來需要負責多項工作(直播安排等) 二來又不是專業的CSO玩家
其實我想講, 你搵個唔識打CSO既人做監控
咁同打籃球既去判足球有咩分別?
基本出全個youtube片都係睇住佢....
咁你可唔可以講出emperor|kanx有邊度外掛?

OK, 你話個DEMO有問題, 但唔係我地想GA WO...
好啦, 我地想要求重賽, 因為我覺得始終demo有問題唔係我地所想,
我地唔介意打多次, 證明我地既實力, 我地都反對外掛
但ADMIN都係果句"如果兩個半鐘後交唔到DEMO就DQ我地"
試問我地點交比你, 個DEMO的確係GAME有問題錄唔到嘛

再者, 講真,我地打左咁多年CSO, 你可以CHECK下EMPEROR|KANX 既ACC,
佢有心開CHEAT都唔會用自己ACC LA...
我地之前又有ON LAN 打NAKUZ比賽, 已經力證我地冇用外掛啦

最後,我唔係想有d咩回應, 只係我想澄清我地隊真係冇開外掛,
我地亦唔介意打多場, 更加唔介意on lan打多次 因為我地唔希望game demo有問題而令到我地比人話呢樣果樣...
希望大家真係用自己個心諗一諗, 我地因為咁冇左個4強席位, 對比賽既可觀度相信會大減...

Demo Description

Demo Description
回復

唔清楚, 4強未出,
佢淨係同我講如果2個半鐘後交唔到demo就DQ,
但我唔係唔想交, 係冇辦法交比佢...個demo係game已經有問題...
點交-.-
回復 支持 反對

咁人地d gm
點可以同一時間 睇哂10個玩家既情況

但係佢地都會收返哂demo
逐個睇返

正如網球比賽一樣
點解 ...
鴻- 發表於 21-4-2012 02:43

當然gm係唔可以睇晒10個....我明....但心水清既人都見到段片其實上半場大部分時間都錄到emperor|kanx既一舉一動...
如果唔係點解有直播comment講出淨係影我地唔影對面...
有人回應話比賽事後要驗禁藥, 冇錯, 你一驗就驗到, 你睇demo係唔係100%睇到佢係cheat 先??得既話, 我輸...
我地大家都知直播攞來for fun, 但同時都係可以做到監控外掛同比大家睇實力, 冇抵觸的..
而家段片大部分時間都錄到emperor|kanx, 如果真係有人識睇外掛, 點解有人開post話第二場好似有個玩家比人懷疑用外掛
我地果場冇既??
demo同youtube段片相信唔會有太大分別, 再者, 你真係有能力睇得出佢係掛既
識玩既根本一眼就睇得出, 而家個問題係, 我比段demo你, 你都要識睇得出邊個係外掛, 邊個唔係, 再加上我而家唔係唔upload比你
係cso錄唔到段demo, 唔係我地想的. 我重申, 如果我事前知道個demo有問題, 亦唔會咁傻仔腥比你, 更加可以係比賽下半場開始前就要求打多次,
對面隊輸7-0 既情況下肯定好樂意打多次, 但我地打比賽點都唔會咁得閒走去check一次有冇錄到lo....
再唔係將youtube段片比cs資深玩家睇下,
wall既位只係純粹一般wall位, 其他面對面對槍死既我相信都唔會有人懷疑.....

我地講咁多野係唔想比一個所謂game bug 令我地比大家誤會係一隊外掛, 我地都好尊重cso比賽,
街場有掛我地一定踢, 有掛既隊員我地都會踢, 希望做一個榜樣比大家,
你地懷疑我地cheat, 我地大可以on lan打一次, 證明我地清白
我地有邊個你地懷疑係cheat, 我地一定叫番本人出去打一次比大家睇...冇問題
回復 支持 反對

終於知道勤少點解錄唔到demo.....
原來佢係錄影果度打左"kan...1"做佢個save file name
我相信原來打3點既file name係有問題....
呢個肯定係一個game bug la
有人話so far 未見過有人錄唔到demo, 係見過有人上傳唔到demo...
而家我地證明比你睇demo name係有bug....即係勤少係有去錄到...只係唔知demo name係有bug....
大家唔信可以去試下加3點上去再錄影檔案名度....睇下錄唔錄到?
回復 支持 反對

咁demo名個bug呢?
應該唔係我地問題掛?
我地都講左我地錄影晒先選人開始
咁而家個bug 我相信唔講都冇人知呢
我地而家證明晒我地唔係冇錄 只係cso有問題
咁應該點呢?
回復 支持 反對