查看: 48657|回復: 63
打印 上一主題 下一主題
收起左側

金幣遊戲 vs 非金幣遊戲

關閉 [複製鏈接]
求魚機攻略(拖

其實咩叫值得...指娛樂定係打發時間,定係實質d有收入?(代幣/你講賣recond賺錢[未見過])

大絕:個個人都唔同,d人會玩咩咪姐係佢覺得玩咩比較"值得"
回復 支持 反對

咁如果係我ge話

會DDR>魚機......(算代表你1樓講個2類game啦...我少玩其他game

一來DDR娛樂(玩法,可以2p一齊玩,唔同mode,偽fd list),二來由廢玩到依家叫ok啦都有少少成就感,三來會有同其他玩家交流

而魚機我都有玩過...但點解對我來講冇咁值得玩係...

1)玩到燥,明明射中條魚都捉唔到,流傳話d魚有條hp收埋左,唔知,又有人話射某d位先捉到
2)一講賺錢,好少會同其他玩家有交流...因為都係競爭對手(魚機
3)賺到固然開心,賺完蝕番都係一場空...
4)唔蝕見好就收都冇用,d代幣換唔番錢,一係你私下賣,但犯法..你諗你啦

btw,拎來燒時間又真係唔錯ge....
回復 支持 反對

例外ge補充...有d丫叔玩魚機好神...冇啦啦走埋來教人玩....
叫人用8號網打囧

個陣我同我朋友玩緊DDR聽到...跳完一首向後睇(又係太荷到囧),佢地係咁捉到d龜,魔鬼魚...呢d多錢ge"魚"..

不過睇咁耐我都係見過一次咁大把....

聽聞可以用來溝女?d女仔都肯玩0.0
回復 支持 反對

啊哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈我笑了出聲了

btw迷幻都好似係比d呀叔講左 ...
Torchic╳小火雞 發表於 5-7-2011 00:26

但唔伏wo,個丫叔真係係咁捉鯊魚.....
回復 支持 反對

伏黎架啦
你估d初心者實學到d呀叔 係咁捉鯊魚咩
睇黎應該係一心想搶錢je

============================== ...
Torchic╳小火雞 發表於 5-7-2011 21:49

STARWAR 囧
回復 支持 反對

呢部野,應該原理同魚機一樣,但..比起魚機來講,呢部野易賺coin d定難賺d
回復 支持 反對

呢層唔知
不過我覺得個idea好正就是了

下次仲可以整「捉鳥機」「捉昆蟲機」「捉少女簽契約做魔法少女機」 ...
Torchic╳小火雞 發表於 11-7-2011 18:35

好似,冒險樂園都有捉魚機個d野...
回復 支持 反對

冒險樂園就唔清楚
不過好多類似冒險樂園既地方(又係買金幣 玩完就出飛 然後拎飛去換禮物果d)
都開始有魚機 ...
Torchic╳小火雞 發表於 11-7-2011 19:17

出飛真係sad,都唔知要儲幾多張先換到個少少野
回復 支持 反對

我唔知d飛點計
不過假如部機係出飛既話 我玩推銀機唔好
Torchic╳小火雞 發表於 11-7-2011 19:18

推銀又係呃錢....側邊有2個大窿,d錢跌落去入番部機...

成日覺得好似差少少就跌好多coins出來咁

但一丟coin入去,會推到其他coins入左去側邊d窿...因為佢前面有少少拱起左

開頭我仲以為係鏡面反射番d coins...睇真d真係窿來Orz
回復 支持 反對

呃錢技倆
到頭來唯有去玩波波池算了

我成日好佩服某d呀叔
一條友玩兩部 甚至三部馬機阿
又或者幾部老虎機 ...
Torchic╳小火雞 發表於 11-7-2011 19:43

得閒冇野做,鑽研左好耐,交左唔少學費ga啦..
回復 支持 反對