查看: 20226|回復: 61
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[一齊入黎圍威喂]CS搵唔番4-5年前既個種感覺

關閉 [複製鏈接]

4-5年前玩NON-STEAM
NAKUZ搵IP玩.有捉E因.滑水.跳跳(KZ).血場.雪場.咩野雜圖都可以玩一餐
又同人去玩浩方.DCOO個啲
最記得一開始玩.有個叫HOT DOG既埸主成日開啲過癮場比我地玩
日日開就日日爆.要撞先入到.咩古怪場都有
當然個時係入面識到唔少FD.
之後就入人地團.年少無知.自己又學人開團
收人個邊唔順利.收到啲人又成日唔ON.
同人打MATCH(GOT5)又對鬧用外掛之類.
玩玩下又識用VENT入CHANNL GOT5
玩得耐就比啲人毒左我買STEAM
但係自己玩極都唔勁.人地就拉人玩GOT5
次次GOT5完都好自卑.慢慢自己同FD練血場
終於都可以係GOT5有番啲用.
但係當中已經用左1年幾既時間.由新手變做算係識打下MATCH既人
新年.聖誕節.暑假都係CS入面過既感覺都係另一番風味
不過最熟都只係DUST2.年紀月大.就月多野煩.
要讀書就放棄左CS.真係好唔捨得.宜家都搵唔番佢地.
搵唔到之前個種感覺.NAKUZ平台IP.禁極F5都冇新SERVER彈出黎
已經唔同以前.今日再玩番已經知道CS可能已經唔岩我.
由之前1280x1024既螢幕.而家轉左做1366x768..
拉橫哂個螢幕.完全廢哂.
宜家我都17喇.cs都陪左我好多年.所以有感觸都唔出奇
唔知有冇人同我一樣.同我同期玩CS既人可能會明白我既感受
回復

以前玩CS真係勁好玩..
而家得反10隻手指都數得曬
仲記後以前自己整場,做場主(開左吾耐)
雖然得200個人入個黎自己整的ser..但係都好滿足..
D人求你俾佢做admin,但..我吾識整俾人做admin= =''''
做場主個時,自己變做高達(好型)
e家自己開ser,po ip,一個人都冇

最好玩都係有個神人自家製的ser..
最鏡意玩-神人的ser:2XCT打一隻T(ZM)幾廿萬玩
T仲有得ctrl+space 長跳
仲有好多插件玩

最懷念都念係神人ser到
個時廿幾個人係學校場玩2xCT打1喪師
場主做喪師同2xCT..係學校空地到玩紅綠燈(超超超笑死)
邉個一動就被場主用繩整死..
場主仲會話你振腳,跟住整死你,笑...
個個都按住k你一言我一語.超開心

衣家邊搵到呢Dser...唉....
回復 支持 反對

以前玩CS真係勁好玩..
而家得反10隻手指都數得曬
仲記後以前自己整場,做場主(開左吾耐)
雖然得200個人入個黎自己整的ser..但係都好滿足..
D人求你俾佢做admin,但..我吾識整俾人做admin= =''''
做場主個時,自己變做高達(好型)
e家自己開ser,po ip,一個人都冇

最好玩都係有個神人自家製的ser..
最鏡意玩-神人的ser:2XCT打一隻T(ZM)幾廿萬玩
T仲有得ctrl+space 長跳
仲有好多插件玩

最懷念都念係神人ser到
個時廿幾個人係學校場玩2xCT打1喪師
場主做喪師同2xCT..係學校空地到玩紅綠燈(超超超笑死)
邉個一動就被場主用繩整死..
場主仲會話你振腳,跟住整死你,笑...
個個都按住k你一言我一語.超開心

衣家邊搵到呢Dser...唉....
回復 支持 反對

回復 1# 牙彭

我第1次玩CS係11歲(大約9年前)
佢比我既feel係令我好瘋狂,好癲,簡直係不能自拔,完全著晒迷,上晒癮既感覺-0-
尢其個種狂殺人,狂踩人場既感覺真係好爽
不過4年前我都正式退出CS lu
回復 支持 反對

愈玩愈無趣味
回復 支持 反對

我同樓主都差唔多 有咩圖/插件都down 黎玩下果時真係太好玩但係甘時唔同往日咩都唔同哂
回復 支持 反對

E家個個去玩新GAME,
覺得CS畫質差..
連我都去左CSS
回復 支持 反對

我開番2008果隻c啦,but有時會彈game
回復 支持 反對

一齊玩1.5啦
回復 支持 反對

以前浩方d fd我都搵唔番lu..
回復 支持 反對