查看: 38160|回復: 115
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 公會菇菇屋歡迎妳!(電擊象)

紅字為重點, 伏已中
三思, 自重 lol
回復 支持 反對

哦~ 無問題~
不過我伏已中咁姐

btw 同女仔傾過電話未有咩關係 ?_?
回復 支持 反對

原來如此~

大家觀點/性格/品味唔同 .. 對一樣事/物都有唔同既感覺/感受既~

都係叫下人打電話之前三思下姐xd
回復 支持 反對

剪頭髮個個 ... hmm 唔知乜水, 無聽過有依個人

話說你地會既冰之雪兒本身都有入過我地會 ...
電話 .. 都叫傾過下 (托某夜XX龍X既福 = =)
不過小弟我就唔多Like佢咁喇 ...
回復 支持 反對

唔介意我插一句可 ...

[[先排除以上所有罵戰/言論]]

就咁睇你post既第一張圖 ..
小弟覺得你先入為主左 ...

佢都未表明性別 ..
你就定義左佢"男扮女" (人妖)

再睇第二張圖 ...
你d反問實在帶點了暗串成份 ...
佢本身又無得罪你 .. 咪正正經經解釋點解唔收 ..
唔洗又話柯屎又乜又物
加上你收生個post又無寫 .. 真係唔怪得人呢 ..

語氣 ... 有待改進
回復 支持 反對

有丫,新鮮既post講有條友搶妖僧圖丫,果個人重叫(即是你)。

係丫,用掛有分好品唔好品,你地會果d算極品(差) ...
ivanyoyo 發表於 17-7-2010 07:42 AM

ivanyoyo 大
你完全get錯曬mr yau意思 lol ..... (或者係我GET錯啦下

惡果 -> 指你以前開掛既角色/AC

真係唔明你點解睇完兩句野可以發展咁多內容 ..
Mr yau又無話你開人妖ac錯 .. 唔洗咁既 ..

再加上 .. 關溝唔溝到女咩事 lol
用理據用準d ..
唔係既話 ... 一來無說服力 .. 二來比人反插機會更大 ..

自重
回復 支持 反對

因事而異,如果罵得好勁好大件事,我係會影的,例如同愛之風(白目)的罵戰、手動被外掛開廣的罵戰...。(例 ...
KitKitStar 發表於 18-7-2010 07:37 PM

LOL ... 想抽水 ?_?

btw .. 我dislike只係傾電話 ..
做朋友我唔介意既 ..
回復 支持 反對

無咁既意思..o.o
有得傾電話你汁到...我恨傾電話恨到出汁..
KitKitStar 發表於 18-7-2010 08:19 PM

Oh, sosad .. (內容自己想像 lol
難度你係宅男 .. 無乜社交活動 lol?

其實我地都只不過係想招人入會..
點解會引起咁多既討論.罵戰...
招傾電話唔關任何人事..只係我自己成日叫悶 ...
snow@hkmsg 發表於 18-7-2010 09:34 PM

(只回答關於我個part ...)
拿 .. 一路以黎都無話唔當你係朋友 ..
我只係唔多鐘意同你講電話姐 ..

加上我現實同虛擬世界個界線都畫得幾清 ...
若果虛擬世界既活動牽涉到現實既生活.. 我盡量避之則吉 ..
除左有一d .. 真係好熟好熟既人 (e.g 快鎗手, Alex) ..
就會sms吹下水咁囉 lol ..
回復 支持 反對

問:Oh, sosad .. (內容自己想像 lol
      難道你係宅男 .. 無乜社交活動 lol?- 想和和氣氣回應你, 都要比 ...
KitKitStar 發表於 19-7-2010 02:56 AM

sosad, 唔知依兩句邊個講呢

ZZZ...看來又要觸發另一場罵戰了 (呵呵呵)

↑煽風點火

有得傾電話你汁到...我恨傾電話恨到出汁..

好似係你抽水先 :0)

而且我真係問緊問題, 係你自己諗歪左,
你咁恨傾電話, 咪打去搵囉 lol

加上你個語氣 .. 我真係睇唔出邊忽係和氣
水係你抽先, 仲要好似變左我唔岩先 sosad

本身我都唔係好想理依個post ..
仲以為會有d"花生"食下 ..

好啦~ 我已經無參與罵戰
仲好心提下你有d咩錯左/有d咩可以改善既地方
好好好~ 你skip左
fine ..

點知我而家都係要比人拖埋落水 *sosad*
真係咪迫我逐個逐個point同你辯論 ..
回復 支持 反對

有得傾電話你汁到啦, 幾多毒男想聽都無呀
KitKitStar 發表於 19-7-2010 02:05 PM

ZZZ...看來又要觸發另一場罵戰了 (呵呵呵) << 點會係煽風點火呢? 只係一個將自己置身度外招數而己

系旁邊加鹽加醋 ..
仲話係置身事外既招數 .. 真係講得幾好聽

加上, 一件事還一件事 ..
我係針對你既語氣態度黎講
唔該你分番清楚
就算雪兒上黎, 佢講我又關你乜事呢?
如果你唔抽水, 我鬼得閒回你?  <<< 以其人之道還治其人之身乍我~ 你而家有d咩feeling咁呀? 再諗下我地有d咩感受

btw .. (以下真心說話)
其實, 你有無諗過, 點解系依一個post到
10個人裡面幾乎全部10個都係反對你 / 反駁緊你呢 ..
有d真係同你無私人恩怨, 三唔識七, 路過架喎
你真係無問題?
你諗多次?

唔該你由第三頁慢慢開始睇番 ..
細閱你自己所有內容, 包括你自己post出黎個三張screenshots
回復 支持 反對