查看: 35317|回復: 41
打印 上一主題 下一主題
收起左側

100% 全新行貨有單有盒 Samsung Corby S3650(獨家贈送禮品)

全新 行貨 有單 有盒  Samsung Corby S3650!

100% NEW
全新未用過!
開過盒只 For Check本身套件係唔係齊全及有冇任何損毀、暇疪!

除咗以優惠價可以享用外 (原價接近 $ 1,300),本人亦獨家贈送以下禮品及優惠俾專貴嘅用家-您:(獨家送)

-贈送兩個有特色圖案嘅機背殼!當中更有獨特圖案及黑色背蓋(Total 3),可以滿足不同品味嘅用家!亦不易同其他手機撞款!(獨家送)

Samsung Anycall Fun Club香港三星樂園入會守則及方法!以便得到最新資訊!(獨家送)

-屏幕保護貼乙張!(獨家送)

-特長保養期達一年!(獨家送)

除咗令人嘩然嘅換殼功能之外,售價亦較 i-Phone便宜得多!若然您想購入一部便宜又好用嘅入門Touch Screen四頻手機而又唔想同其他人撞款式,呢一部肯定係您最佳選擇!請盡早聯絡本人(因為只餘下最後一部!)!而當收到查詢時,本人亦會即時HOLD起該產品,避免當您決定購買時才發現缺貨以致令您失望!

相約交收地點:

地點: MTR (Best : 荃灣) 時間:一至五:晚上7點後 

地點及時間均可議!

歡迎在此提出 or PM 問題~會盡快解答!
回復

以下內容引用多本權威手機雜誌及主要報章嚟作介紹 Samsung Corby S3650

Samsung Corby S3650
簡介!

Samsung Touch Screen
手機系列風頭一時無兩!絕對係近年最好賣嘅手機手產商!Samsung早前推出被喻為『近年最佳Touch Screen入門版』嘅四頻手機,受到很多Touch Screen用家歡迎及市場各方面讚賞!

喺好評如潮下,有見及此,Samsung決定再接再厲,強勢推出比上版更著重用家角度嘅 Samsung Corby S3650!進一步鞏固喺Touch Screen手機市場嘅創新及領導地位!

Samsung Corby S3650:外蓋背面史無前例支援換殼功能,俾外界喻為「Fashion Jackets」!可說是此華麗限量別注版四頻手機最優勝之處!

Samsung Corby S3650:最有特色就係大幅提升內置可愛的卡通主題以及圖示嘅解像度!其卡通主題以及圖示係以往其他 Samsung手機沒有的!規格上特別加入 TouchWizGeature LockOne Finger Zoom 等全新功能~

另外亦配備受廣大機迷歡迎嘅觸控螢幕、TouchWiz 介面以及 Geature Lock Samsung特色功能,受到不少用家歡迎及讚賞。
回復 支持 反對

Samsung Corby S3650 -新增及優化功能程式:

-全港首部支援近年熱門社交網站Twitter Widget和升級Facebook WidgetSamsung四頻手機,並支援即時查閱訊息、個人簡介、朋友邀請及朋友狀況等全新功能!

-新增由Samsung研發多年嘅『一笑即拍』攝影模式及連環快拍!增加數碼變焦功能!

-獨家配備JetWebkit核心瀏覽器!除咗可以顯示Flash之外,更支援One Touch Zoom「單指縮放」功能,更可以長按螢幕來啟動,防止接觸不良嘅機會!

-破革支援及開啟Office文件嘅四頻Feature Phone

-內置手機水平感應器自動調整螢幕顯示方向!

-支援Geature Lock功能,除咗可以解鎖之外,更可以設定相應嘅功能捷徑!只需畫出指定字母就可以打開相應嘅功能!增強Touch Screen感!

-功能目錄新增至三頁式、卡通圖示更有趣!

-加入個人化介面操作影片,順暢度提升,操作更得心應手!

-增加MMSSMS及電子郵件儲存數目!避免因信箱迫爆而錯過第一時間收信息及方便保留更多重要信息!

-加強FM收音機接收器!以免喺接收較差嘅地方出現收聽唔清楚嘅情況!

-鬧鐘增至10個!令使用時更可以靈活!

-增加內置字典庫!方便隨時隨地查閱!

-增加內置電話簿至2000個!多多電話都儲存到!

-加入簡體輸入法!方便來往中港人仕!
回復 支持 反對

Samsung Corby S3650-改良硬件方面:

-屏幕面積增加:更能享受Touch Screen畫面、介面及功能!

-提升電池容量:延長電池壽命及增加通話時間!

-新增電話繩穿孔:方便掛上心愛嘅電話繩!

-可支援最高8gb!

-機身改薄及重量大幅減輕:方便收藏及擕帶!

-額外提供英文版說明書!
回復 支持 反對

Samsung Corby S3650 官方介紹 :
http://www.youtube.com/watch?v=cxkMVRr0wHI
回復 支持 反對

歡迎出價!
回復 支持 反對

how much is it?
回復 支持 反對

一千店唔店?
回復 支持 反對

how much is it?
永樂 發表於 29-5-2010 11:37

歡迎出價
回復 支持 反對

一千店唔店?
o爆咀 發表於 29-5-2010 18:12

PM Talk !!!
回復 支持 反對