樓主: ttimecrisis4
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[機評攻略] 天意高達 Providence Gundam(廢機?!入離睇過吧)(原創) 機評

大陸有d人對天意o既正面平價(希望樓主整上#1到)
你们老说神谕垃圾 不如说你们的射击和距离感太菜了 神谕之所以是S机就有他的独特之处 不要以为有浮游炮的机就是发完浮游就躲 那是菜鸟才这样的 神谕真正的火力在2号武器 至今还没有机体的2号高能光束枪 杀伤力比得上神谕只要射击准确度在60%以上神谕的火力基本出来了 甚至比AS ZZ火力还要猛 说神谕是最垃圾的S机好好反省一下自己的技术吧
回復 支持 反對

atyl123a 發表於 28-4-2010 19:20

OK.Thank you very much. =]
回復 支持 反對

OK.Thank you very much. =]
ttimecrisis4 發表於 28-4-2010 19:26

唔講明係我比你的!

你當你自己搵架!(怒

-------------------------

你是cb的zero嗎

我是米花
回復 支持 反對

簡單黎講,部機唔廢,但強過佢o既有很多

佢比人話廢都系因為佢系S級..如果系AS評價可能就完全唔同啦
回復 支持 反對

對天意呢
我有點心得
第1.請加必殺和必卡
第2. 有信心先開槍
第3. 我見你同一距離.射第1槍唔中, 都仲亂咁射
天意咁少彈.你咁樣太搞笑
第4. 開2技後 點射的話效果會不錯
回復 支持 反對

個貼推阻勁耐
回復 支持 反對

對天意呢
我有點心得
第1.請加必殺和必卡
第2. 有信心先開槍
第3. 我見你同一距離.射第1槍唔中, 都仲亂咁射 ...
菇 發表於 28-4-2010 19:46

唔明第3咩意思?? 條片?
回復 支持 反對

atyl123a 發表於 28-4-2010 19:20

國服玩家講野最岩聽呢
回復 支持 反對

其實我有既第1部S機就係佢--------天意
當時都唔知WHY得勁小人合=_=
話佢廢  點知一入到場次次都殺3殺2(死_戰) 算好嫁喇=_=
講真E部野3武都高攻過其他牛油機 加上佢係我用咁多牛油機之中
3武打人中致命既次數最高 我試過只係出3武都活活咁打死左人 (可憐~~
加上遲D會更新天意既回彈速度同彈數 不錯呢!!
回復 支持 反對

其實我有既第1部S機就係佢--------天意
當時都唔知WHY得勁小人合=_=
話佢廢  點知一入到場次次都殺3殺2(死_ ...
hrppyman 發表於 29-4-2010 15:46

天意2武係全部機光束槍入面最高攻的,出槍又快(中距離果款)
3武的確幾好玩 =]
回復 支持 反對