打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 新手問題~唔該~各位高手知就回一回帖啦^^

請問各位高手一D問題

我E加玩 血精靈 聖騎士

1.天賦 應該加咩好 神聖 防護 懲戒?

2.專業技能 學D咩好?( ...
金仔乂 發表於 2-4-2010 00:50

1.    1-80等升級用懲戒

80lv大過左之後 如果想做坦就點防護, 想做補就點神聖, 想做傷害輸出既就點懲戒

2. 專業最好就係珠寶+鍛造, 不過係好哂錢, 可以考慮 珠寶+採礦

3. 成就有d就有獎勵坐騎, 大部份都係冇獎勵既. 不過有d成就你做完你都幾有成就感..
    不過依家風氣變啦,, 你80lv 想raid 個個都睇成就.. 因為佢想知你有冇打過, 所以成就依家就變左好    似見工紙咁= =
回復 支持 反對

想請問各位高手

1.如果學錯左D 專業技能 有冇得從學番其他技能呀???

2.新手有咩方法升LV最快?(係唔係打副 ...
金仔乂 發表於 3-4-2010 23:14

1. 可以, 禁 "k" 之後有好多藍條咁既xx技能, 去專業技能果度 禁條藍色條. 之後格黎有個 x 咁既野. 禁左  佢就可以delete.

2. 經驗寶寶/ 副本搵80帶吸經: 1-20 自己解任務升, 20-35 血色修道院, 35-45 祖爾法拉克, 45-55 斯坦索姆, 55-68 破碎, 68-80 自己解任務升

做任務: 1-80 自己解任務升..    如果你熟d任務既話 解任務升都ok快, 不過最快係搵人帶, 不過你要有好多$$
回復 支持 反對

順便教埋 夜精靈盜賊 得吾得@@?
廷。TiNg 發表於 3-4-2010 23:44

一開始我用戰鬥升, 就咁斬就可以殺到怪. 之後到58左右 我轉左刺殺, 靠截肢/毒傷.  依家70 轉左去玩敏銳, 都係秒住怪咁升..

期實你用咩天賦升都得, 只不過係睇你慣唔慣架姐.
回復 支持 反對

呢個魔獸版真係好少人><
回復 支持 反對

回復  dh

一次過來...勁呀!

好清晰

唔該~~~

E隻game重有好多功能...可能會有題問
就連去個地方解個任 ...
金仔乂 發表於 5-4-2010 05:38

就係因為有咁多功能先造就左一隻咁好玩, 咁有深度既game
回復 支持 反對

我鐘意呢隻game 有得跳/飛, 自由度高到不行了 ^^
過地圖唔洗load, 除左過大陸
回復 支持 反對

回復  【疾﹏風】

先多謝您

但係

我見到有D裝係淡金色波...

即係點...?

...
金仔乂 發表於 9-4-2010 15:04

又等我黎答你啦~ 咳咳

果d 淡金色既裝叫金裝, 係可以寄比自己 d 分身升lv用,  仲有10% 經驗bonus, 任務and 打怪
每升一級件金裝就會勁少少,
姐係好似 我1lv 囉左果件金裝就係1lv, 我升左2lv , 件金裝都會升級做2lv 同埋勁少少.
金裝既囉法就係你升到80lv, 用英雄牌換金裝 or 你做哂銀白聯賽果度d任務有十字軍頭銜 就可以用果d 勇士x印換  

2. g 團 大既同普通團差唔多啦 不過係以拍賣既模式經營. 你地打左隻王出左件裝, 咁團長就會開價之後拍賣咁上去, 最未打哂之後 咁就大家分g 囉
回復 支持 反對

我都想問D野...關於附魔..
我依家分解出黎既野..吾可以用黎附魔..
姐係我分解出黎既係紫色既粉..
我附魔要 ...
【疾﹏風】 發表於 10-4-2010 23:34

唔同等級既裝會分解到唔同等級既附魔材料, 越高級既裝就分解出越高級的材料~~
回復 支持 反對

回復  【疾﹏風】

敢呀...
冇發止啦

題外話:您幾LV?
_______________________________________________ ...
金仔乂 發表於 11-4-2010 22:04

咁岩我大號係死騎=_=

1. 死亡騎士同聖騎士邊個勁d都係要睇玩果個既技術, 我覺得打怪/pvp 2個都差唔多

2. pvp 同打怪都勁呢, 我諗就係法師/盜賊..

3. 我隻死騎係血精*v* 我鐘意玩令仔既^^, 咩種族期實都冇咩所謂, 記住一句  選你所愛  愛你所選

4. 雕紋呢, 係拍賣場有得買,  or 有銘文學幫你整

分享下我隻dk @@ : http://tw.wowarmory.com/characte ... 3%E6%95%91%E4%BD%A0
回復 支持 反對

呀... 仲有...

所有術士/獵人/死騎既野我都應該可以解答到你地~~   因為呢3隻我都有80
回復 支持 反對