打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 已創G.R.I.N團 (Grin人該回歸吧)

有人話六花用外掛. 我可以用我黎擔保佢.佢冇用外掛. 但佢係有用+9+8衫褲.佢都應承左我吾用.咁件事係咪可以完結
回復

我冇話保吾保邊個. 我只係吾想大家係度嘈.要傾就+我msn傾.
s050-_-@hotmail.com   

我想要既係以和為貴. 而吾係要面吾要面or有無權既問題
回復

如果係尊重我既 係GRIN團既人就吾好嘈!

要傾+MSN. OK!?
回復

再俾我見到有人嘈既 吾好怪我吾方氣!
回復

=.=你班友仔 吾好再係呢個post度嘈 吾該睇清楚個post既用途係乜!!!!!
回復

吾好再回呢個POST!!!!!
回復

我講過d乜撚野!? 叫左吾好係呢個post度嘈 個個當我透明?! 想嘈就嘈?! 呢個post名係乜 用意係邊 你地吾係細路哥. 應該明我想講乜 如果我再睇到邊個係呢個post度嘈 我一律踢晒出團!!!!!!!!!!!!!
回復

人地放ac 你理得佢 . 你可以點管佢? 唱衰佢? 串佢? 串完自己會爽D? 吾好再係咁小學雞喇! 為左順返條氣就係度影響自己既人格同球品? 仲細?

佢放AC 你地又要走去串串串嘈嘈嘈. 跟住人地嘈/串返你 你又話佢打橫黎講. 又話冇證據. 咁掉返轉頭諗下 你自己串/嘈人有咩證據 ?

好心你地幾條友仔 咪再係我呢個POST度嘈. 我已經好客氣咁同你地講左幾次.吾好再係呢個POST度嘈.你地係吾聽既話.就吾好怪我
回復

究竟你地係咪當我講既野係流? 仲係度嘈?
回復

乜撚野話我保佢!!!? 你地要踢佢 而家佢都俾人踢撚左(翼踢既) 我吾撚知邊個收返佢返黎!!

我從來冇偏幫邊個!! 我整係想個團平平凡凡!!

仲有!!吾該係當我團長既 自己去14頁睇下我講過D乜撚野!!! 我吾撚想再見到團POST內睇到有人嘈!!!
回復