打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 成魔之路班友瘋左有病(南ser)

關閉 [複製鏈接]
韓鬼人、晴澄、魔鬼公子、雪櫻華、白無雙、梓欣、siupo、凌洛、仞菱、蒼井空、史葛、琉璃乂夢
(歡迎其他玩家補充)

你地呢班友星期日果陣唔係好大聲話要殺盡南ser咩
清古、清90場、清雪原、清聖山、清鏡湖果陣巧威威 ...
c1264117 發表於 10-9-2009 11:10

有幾個放緊ac tim! gum賤9格 出黎面交唔驚比人打嗎?不過依幾條死剩種屋企人都冚家剷晒比人打死都冇所為啦
回復 支持 反對

我地已經更新左我地幫會宗旨 請留意 另希望 比我地殺既玩家  唔好得個講 要行動 有本事就殺我地 唔好死左 又係樂古開post嘈 [[onion_66]] 仲有..依家暴走家族做既野 完全與義薄雲天無關 講我地就講我地 唔好係到借話題炒起義天[[onion_48]]
回復 支持 反對

板主呢篇變左罵文la....係時間做下野la
回復 支持 反對

唔好意思我冇比你比殺過wo 你會唔會想得太多呢?唔關唔義天事都左所為啦 你地都一樣蛇鼠一煱冇分別
回復 支持 反對

我地已經更新左我地幫會宗旨 請留意 另希望 比我地殺既玩家  唔好得個講 要行動 有本事就殺我地 唔好死左 又係樂古開post嘈 [[onion_66]] 仲有..依家暴走家族做既野 完全與義薄雲天無關 講我地就講我地 唔好係到借話 ...
kin0202 發表於 10-9-2009 14:25

大佬呀 要做野你地都要出城先得架 成日企城點行動呀....
回復 支持 反對

44# 快樂之狗 咁你話我地蛇鼠一煱 會唔會係你偏見呢 難道卧虎同死士同盟 又係蛇鼠一煱@@?  有事講野冷靜d好 見你係第2個post成口都係粗口 我諗你都年過40 小心爆血管呀 咁勞氣@@
回復 支持 反對

44# 快樂之狗  咁你話我地蛇鼠一煱 會唔會係你偏見呢 難道卧虎同死士同盟 又係蛇鼠一煱@@?  有事講野冷靜d好 見你係第2個post成口都係粗口 我諗你都年過40 小心爆血管呀 咁勞氣@@ ...
kin0202 發表於 10-9-2009 14:45

人地有搞D和平玩家嗎?人地有見人就殺嗎?不過我明既你地依D冚家剷死剩種唔殺D低LV和平玩家同劫下商仲有乜做呀....
回復 支持 反對

給成魔之路:你地唔玩姐,人地仲要玩架,和平玩家你地又殺,路過都又殺,係咪你地真人本身俾現實世界排擠,要係game度發洩?你地殺得人,俾人係樂古小都預左架啦,點解仲要出post維護自己,人地俾你殺完條氣唔順出下聲就梗架啦,你地多錢玩,但唔代表大曬架,嬴game輸品,社會被遺棄既一群,我替你地覺得可憐
回復 支持 反對

48# v小寶v 講得好....所以我地依家已經轉左方向 請留意幫會宗旨
回復 支持 反對

我地已經更新左我地幫會宗旨 請留意 另希望 比我地殺既玩家  唔好得個講 要行動 有本事就殺我地 唔好死左 又係樂古開post嘈 [[onion_66]] 仲有..依家暴走家族做既野 完全與義薄雲天無關 講我地就講我地 唔好係到借話 ...
kin0202 發表於 10-9-2009 14:25

改咩宗旨都無用啦
係咁把炮搞咩個個出哂幫留低件20lv武當係度?
仲有你地個凌洛早兩日個心情唔係"日月惡鬼問你怕未"咩
乜今日咁快轉就左做"無幫人士唔好打"?
係咪因為打風所以轉軚轉得咁快呀

我殺完你地又係樂古開post講都唔可以咩?
你地做得出咁既野就預左有人講啦
而家你當呢度南ser你大哂?
回復 支持 反對