打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 評槍戰。(暫評1-80)

你真係打得好好 我真係要比個good佢
回復 支持 反對

所以我到e+先打死過fd1次
回復 支持 反對

小號很不錯:lol
我果隻係弩遊囧
你果隻係咩黎o.o
封龍 發表於 22-8-2009 22:05

都係弩遊[[onion_62]]
回復 支持 反對

(廢話完畢,請打賞我或打我。)

打賞你a_a  好專家feel
又話努力潛水a_a?
回復 支持 反對

都係弩遊[[onion_62]]
日本鬼子 發表於 23-8-2009 00:45

咦幾好喎

(廢話完畢,請打賞我或打我。)

打賞你a_a  好專家feel
又話努力潛水a_a?
kr69 發表於 23-8-2009 00:59

點專家法o_o囧

其實d水成日浮返我上黎(籍口1號)
回復 支持 反對

-鐮槍.新月**
  60級出現的武器,攻擊力絕對是神,很黃很暴力的程度!!
   賣相我給五顆星!!很大很搶眼的一把矛槍!!
   增加疾風刺+1 Lv,最大力3%,每強化+1%,+3,+6,+9時分別出現新技能:
   旋風刺+1 Lv,百花亂舞+1 Lv,龍槍破雲+1 Lv。
   攻擊力:133-183 <-60級矛槍裡也太恐怖了吧,比死劍還要高攻擊力。
   不過可惜的是,打沙魯才會出,而且每次強化後成功率會下掉10%
   所以上+9的成功率只有10%而已,國服還沒有人做的到。
   昂貴程度:★★★★★

如果無改的話 +1 人物等級要190以上
不是bug 國服也如此 所以港服都沒人可以成功+1/2
等港服出現190等的機會差不多=0
所以後期 70等以後可以當玩具..

看似是自家作品 支持一下
小弟也是玩槍的說 壞東西之留言
回復 支持 反對

我而加用緊櫻花鬼女矛槍~真係幾好用嫁^^但係玩+1+2 要多把合wo=.=冇錢收喇~
回復 支持 反對

me thing it is goood for me
回復 支持 反對

送你一個100等後的武器選擇

基本上100等之前
要係用 玄武槍 同 狼槍

100等後
第1名 冰魔槍107開始可以用 (+技能,降別人兒動速度40%,天然可以做出單9雙9屬)不過我估價格會係金剛槍既3培,國服大約係4培價$

第2名 金剛槍85開始可以用 (+最少傷 因為價錢大眾化,可以用來做雙耐高耐,成本低,雙9屬唔難)

第3名 雙色槍125開始可以用(特性 要+5以上先看得出有用,不過+123456789 武器等級不變都係125用,只是升級不是100%,每升1級成功%會降低,價值大約係金剛既2培,但風險過高,是所有武器當中成本最
高)

其實如果做不出單9最大傷的稀武,不如你用一把單9最大傷npc武器算了
回復 支持 反對

我只BID到1個...
怨念的說
7th.July.Lok 發表於 22-8-2009 22:27

我必到2個, 不過好濫
回復 支持 反對