樓主: feng20371845
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 海3好過海1.~_~

海1係岩拖怪.得上同下

海3組人/單升都得

海3建議單升/2人有為有左上-右上-下  d怪唔會咁密

--------------------------------------------------唔同意樓上!!嬲--------------------------------------------------------
海2有咩好==

低lv 616263果陣

遊俠又唔夠防頂,隻蟹又有魔攻/遠攻

怪物數量看似一樣  實際上東一忽 西一 忽

以一個低lv遊要跳黎跳去閃d蟹

倒不如打海3  每3隻1次

但係霸場問題同意._.(雖然多數我叫人組都會組)
回復 支持 反對

好心d 戰士弓手去海2升啦,又拖唔到怪又要死霸個場
與其一下都比紅蟹打過百,不如打藍蟹仲高經
行屍走肉 發表於 13-7-2009 04:15

海2跟本就唔係升lv既路線
d藍蟹頭一下攻擊 係魔法技黎
仲傷過比紅蟹打
再加上藍蟹既等級仲高過紅蟹

點解你會覺得 戰士同弓手會去打海2好升d?

定一係你次次去到海1 唔低得d人 囉左個場?

另外既然你講到咁好打 點解自己仲要屈係紅蟹?

又唔去打藍蟹呢?
回復 支持 反對

行屍走肉 發表於 13-7-2009 04:15 AM

先生牙
其實我見過你留既p0st
覺得你好ka1-________-|||(我只想到這個形容詞
就好似有個p0st話帶人解副本咁
人地唔帶蛇龍你就頂人
我睇到果陣0哂l0r  
次次都見到你話人-________-
p.s不囍勿看=]thx
回復 支持 反對

笑,你又知戰士比蟹打1野過百?你又知戰士拖唔到?
我比隻蟹1野打67你點計?我次次拖6,7隻蟹打你點計?
回復 支持 反對

我打藍蟹比佢打到好痛下..果1下噴泡泡..痛死啦...好多野都唔防魔攻嘅..((回翻之前..我冇combo特別多..我係1隻1隻咁試...
回復 支持 反對

仲有 藍蟹噴泡 你出技都唔會cut到的(除非你好似d勁裝弩遊秒到啦)
與其打高經少少的藍蟹,不如打低經少少 數量較多既紅蟹
弓手就唔知拖唔拖到,但就唔係所有戰士都拖唔到怪的
俾蟹打過百,係佢地裝備問題...加個酷酷探險 都減唔少傷

勿以偏概全
回復 支持 反對

再回一回...
combo每3就會+1% exp
99combo就會加29%...
真係要試清楚既話
唔只要一隻一隻咁打
仲要make sure殺隻怪果陣只係得1~2combo o_o

我可以好肯定兩邊係完全無分別的 +_+"
回復 支持 反對

傻仔..多combo會多經d- -
回復 支持 反對

我刀戰..67lv..用可怕..我用1次''風捲殘雲''同1次''疾風神雷''搞踮咗1個...combo邊有可能咁多[[bao_35]]

我2個場大概試咗10個左右..
回復 支持 反對

回復 支持 反對