打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 變性???

你唔明我講咩先^_^,     
咁我想問?  咁樣做對其他玩家公平?
☆h!ag★ 發表於 28-5-2009 17:12

咁優化/美化都系唔公平啦WO=]
咁我系未要即刻又要DEL番啲唔公平概POST??
人地有個件衫而你又冇
咁都可以叫唔公平T_T
回復 支持 反對

14# 星月仔
衫你可以自己買同埋用好多錢去抽. 優化可以你去down.因為公開左所以冇話公唔公平.
但係''變性'' 冇公開. 所以唔公平 ok?
回復 支持 反對

22# ☆h!ag★

外掛都可以用錢買 都係公開 都係可以去down
咁係咪姐係代表公平?

其實 你係咪想人地公開等你都可以變埋一份姐?
回復 支持 反對

14# 星月仔  
衫你可以自己買同埋用好多錢去抽. 優化可以你去down.因為公開左所以冇話公唔公平.
但係''變性'' 冇公開. 所以唔公平 ok?
☆h!ag★ 發表於 28-5-2009 18:39

衫問題
上次唔知邊幾個人話
真系唔公平,系咁on 勁舞都抽唔中"我"架
gm真系唔公平囉,黎黎去都個幾個人中
有啲人又連中,超唔公平

宜個yy程式有公開個程式囉
=.=唔信你搵下

優化檔如果冇人公開概都冇人知有啦呱?
卡魔loadxxxx都系啦咁
有啲人fps上百幾
咁算唔算唔公平?
只有bup家族有
但系如果我唔放破解版咁系未唔公平!?!?
咁得我非bup族都用到卡魔loag咁算唔算唔公平?
但系bup族啲人又用得卡魔
咁整個程式果人系未要受法律責任?

你千萬唔好唔記得上年大賽完場有家族啲人彈地死下死下咁
又系邊啲人改ACV 幫港F 整好AU
對於當時彈大賽而又冇用優化概人
咁系未又唔公平!!!!!!!!?
佢地唔彈WO 我彈WO

如果識改ACV而又唔公開比幾他人知
咁又算唔算叫唔公平?

ps: so我冇放優化好耐=]因為你地話咩都要公平;
    有野自己用就好啦,千幾唔好比人知你有好野啊
    煩事有人眼紅啦,(紅字個幾句我自己同自己講佐好耐)
     所以除佐非本家族人都冇我出概優化同破卡魔^^

還有的是,我不希望會發生筆戰,我只系討論緊"公平"

補上幾句
韓f 比其它公司代理概勁舞
都一啲唔公平架=]
咁我地又奈佢地咩何?
韓F FPS 上破百幾
睇下幾它版有幾多可以上到破百

而且唔系咩都有得公平,公平宜兩個字系睇對代公平概人概心點諗

上面概優化我諗冇咩人會公開呱!?
個ACV改佐好耐,但系一直都冇公開到
咁又叫唔公平啦WO

在最後,我十分希望你解答哂我概問題
回復 支持 反對

衫問題  我已經 解答左.  叫佢抽多幾次.e d係lucky問題
而fps. 你機買好d 咪得lo  卡魔? 同''變性''一樣.
改acv 係要受法律問題.我覺得. 但係港服係唔會理^^
樣ge 問題 彈game.  睇你好唔好彩 .
世上有好多野  冇公平.  但係 有d野可以公平. 就盡量爭取. 希望你明白我意思.  e句 當解答下面問題
回復 支持 反對

仲有.        你話整左優化. 比其他人. 咁樣同 我抽到件令3 比其他人. 冇分別.
都要運氣

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
星月仔 -4 重複發帖

查看全部評分

回復 支持 反對

衫問題  我已經 解答左.  叫佢抽多幾次.e d係lucky問題
而fps. 你機買好d 咪得lo  卡魔? 同''變性''一樣.
改acv 係要受法律問題.我覺得. 但係港服係唔會理^^
樣ge 問題 彈game.  睇你好唔好彩 .
世上有好多野  冇公 ...
☆h!ag★ 發表於 28-5-2009 19:23

= =你答得好簡單囉
上年大賽有家族彈機叫樣概問題!?
搞笑?咁姐系你個樣都有問題
但系個陣我冇彈過
咁我系未叫好樣!!!!!!?
樣都可以影響遊戲?
叫你用緊體感控制啊?
卡魔系表面上同卡性別是差不同
但系入面是原完不同^^
請先搞清楚後再回覆
免得掉自己概臉子
遲小小放卡魔運行原理
還有的是~我系講破百FPS
你明唔明咩系破百FPS!?
機好就可以破百?
你基本原全唔明白點解用佐卡魔可以破百FPS
韓F系佢自己概服到關佐垂直同步
而港服就冇,剛好卡魔登陸器就用佐宜個原理
直接取得遊戲運行權力,自由控制使用那個ACV和其他DATA檔
我玩L4D 可以上破百添

單單從你概回覆就可以看見你冇用心睇我每一隻字
仲有.        你話整左優化. 比其他人. 咁樣同 我抽到件令3 比其他人. 冇分別.
都要運氣
☆h!ag★ 發表於 28-5-2009 19:24

沒有說服你和表達有問題
我比唔比人又關運氣咩事
回復 支持 反對

27# 星月仔
學你地香港 人講而己.^^    我自己係認為運氣.
好似你一生出黎咁.  係咪有錢仔.定窮鬼.
最後  我連post 左 你都冇扣我分. 都對其他玩家唔公平^^
回復 支持 反對

27# 星月仔  
學你地香港 人講而己.^^    我自己係認為運氣.
好似你一生出黎咁.  係咪有錢仔.定窮鬼.
最後  我連post 左 你都冇扣我分. 都對其他玩家唔公平^^ ...
☆h!ag★ 發表於 28-5-2009 19:33

朋友~
我要說明一點
我不是香港人
好不!?
你最尾個句
咩我冇扣你分?
你睇清楚先再講
你不如說是命運
運氣我死都不信是有的
迷信,沒有科學證明我是不會相信
特別是鬼和神

我先指明你用詞概錯處
出生是不可以用運氣
只可以用命運

而且你概回覆越來越顯得你概冇知
回復 支持 反對

o左咀lo      ^_^ 你得.  我5分鍾post. 你3分鍾前扣.  我笑. 恰我唔識?
香港勁舞 冇影響你我就唔信lo
你之前都講過你係澳門人.   我前面個post打錯左.
回復 支持 反對