查看: 1189|回復: 24
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 流雲×柴狼你是乐爷 不要把你当成别人ok

關閉 [複製鏈接]
你不要自讨没趣 流云柴狼醒目你那些图片只要懂点技术不难做出 版主一定要保留下来,说我骗你ac? 这
个事一定要水落石出! 可以问天山童每个人,我这个ac是哪年注册,流云柴狼总在地摊给人家留言 可以问
每个看过地摊人,大家都知道 流云柴狼你是乐爷!
豪门微疯笔
回復

你食屎啦 比番d野我 樂爺狗 仲好意思上黎留言 頂你個肺 我比多幾日你 唔比番我我報警
你媽媽 我個ac d寵同金賺左好耐先有 冇良心
我比埋條link你地 評下理  
http://www1.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3618406&extra=page%3D1
回復 支持 反對

我無啦啦屈你做咩 我又唔識你 死樂爺狗 你都呃得人耐 呃正我 我實會搞7你
回復 支持 反對

你嘴食屎啦? 出口就是屎 你还骗我ac呢 骗不成你反到做假图片来造谣 你要几张图我给你做几张垃圾 你去食屎啦 愛你媽媽的 你真是条醒目狗 我们去法庭 吊死你媽媽垃圾
回復 支持 反對

你嘴食屎啦? 出口就是屎 你还骗我ac呢 骗不成你反到做假图片来造谣 你要几张图我给你做几张垃圾 你去食屎啦 愛你媽媽的 你真是条醒目狗 我们去法庭 吊死你媽媽垃圾 ...
qazqaz2 發表於 30-4-2009 17:07

係洛陽你都係咁啦 開分身ac話我係樂爺 我咁勁整到假圖片仲玩天龍?
我呃你d咩 你講囉 我講得出你呃我乜 我成個ac d寵同d野無哂 唔係你唔通係木馬?
比完ac你一陣就無哂d野
回復 支持 反對

底能 流雲×柴狼你是乐爷狗 愛你媽媽猪生的东西 你骗我ac反到弄图片 还几回差点让你给骗到金子 大家的地摊名称都是说【小心流雲×柴狼昆狗】 狗一样才能弄出来他这样垃圾 你去食屎并且是人屎
回復 支持 反對

底能 流雲×柴狼你是乐爷狗 愛你媽媽猪生的东西 你骗我ac反到弄图片 还几回差点让你给骗到金子 大家的地摊名称都是说【小心流雲×柴狼昆狗】 狗一样才能弄出来他这样垃圾 你去食屎并且是人屎 ...
qazqaz2 發表於 30-4-2009 17:20

果d都係你分身囉 醒目 呃我野仲係到話我
你有咩需要講咁多野 你都就快比人封ac
回復 支持 反對

底能 流雲×柴狼这事情一定要水落石出的 你不用急 你在骗人金子你ac就要封 你先不要狗叫 食屎你都堵不住
回復 支持 反對

底能 流雲×柴狼这事情一定要水落石出的 你不用急 你在骗人金子你ac就要封 你先不要狗叫 食屎你都堵不住
qazqaz2 發表於 30-4-2009 09:37

收皮啦死昆9 昆人ac 仲要嘈人地..一睇你就知大陸仔啦講d野 on99咁 gm 拿拿林佢ca啦
回復 支持 反對

kitchuuntse 流雲×柴狼 醒目on9别用分身狗叫 你回家去食屎 吃多不要到处乱叫 丢人的家伙 !
回復 支持 反對