打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 關於彩虹島職業問題(劍戰同法師篇)

唔同意法師要修刀仔既近攻技,修飛刀技比較好。
而且法師既弱勢到左40就有明顯改變,法技同刀技
連放怪未到都可能死左,但要用好多水。
eric9715 發表於 23-4-2009 17:26

是但你啦~呢个问题,上边39楼G哥哥已经解释过啦
人地打3个怪法师先打到一个,经过我地大陆区长期统计过噶数据,信不信由你,成本都系最高噶
回復 支持 反對

法師絕不垃圾....
只是在於練功方法....
機車到爆. . .
個人認為弩成本仲高-﹏-......."
回復 支持 反對

[[bao_45]]時間會證明一切~~~
都系等你地慢慢研究下啦,港人可能對法C有種好特別噶情感~
好遺憾,ACT將距設計得太過偏啦,失衡曬....事實就系甘
回復 支持 反對

27# 傑雲

我都係4xlv火法
點解輸左同我差咁遠..我第3招得500幾..
技能點樣點?咁勁..
回復 支持 反對

哇..你死咯0 0!  快D留點唔好加力量強化住.先加滿跳躍斬.15級果招中級你又冇加到...
再講招跳躍都未滿..20級時又可以有新技能了....所以快D補翻D攻擊技能先...力量強化米加了先...加攻擊技能```攻擊技能要先滿咗拒 ...
G-force 發表於 23-4-2009 08:53

如果系甘不如我超级连斩果排就照加滿..
跳跃斩果d吾知住好吾好..我都知我而家系吾夠技能點用
回復 支持 反對

如果系甘不如我超级连斩果排就照加滿..
跳跃斩果d吾知住好吾好..我都知我而家系吾夠技能點用
廢物。﹏。 發表於 23-4-2009 22:21

其實武器果邊d技能全修滿。。。有多餘點再加其它果邊。最好了。
8招技能先夠用。。。  -0-  明了掛··?

而加錯咗要唔要洗點呢?答案系無使...因為80級去轉咗2轉技能點會全清..
回復 支持 反對

其實武器果邊d技能全修滿。。。有多餘點再加其它果邊。最好了。
8招技能先夠用。。。  -0-  明了掛··?

而加錯咗要唔要洗點呢?答案系無使...因為80級去轉咗2轉技能點會全清.. ...
G-force 發表於 23-4-2009 22:39

我都系玩遊俠..
遊俠玩咩武最好玩?弓定十字弓??
d技點加..教教我可以嗎??
熟練弓 (初) 5/5
熟練弓 (中) 10/10
熟練弓 (上) 6/10
雨箭 3/3   多重箭 3/3
爆雨箭 3/3     連舞光箭 3/3
亂舞箭 3/3      鳳凰箭3/3
冰凌箭雨 1/3   極光箭影1/3
其他 幸運10 迴避5 百萬1
對不對的?
有沒有更好更好玩更強的配點方法
回復 支持 反對

新手玩戰士
玩槍定劍好??

同埋點加技能點??
宜家10lv   未加點

唔該.....
回復 支持 反對

我都系玩遊俠..
遊俠玩咩武最好玩?弓定十字弓??
d技點加..教教我可以嗎??
熟練弓 (初) 5/5
熟練弓 (中) 10/10
熟練弓 (上) 6/10
雨箭 3/3   多重箭 3/3
爆雨箭 3/3     連舞光箭 3/3
亂舞箭 3/3      鳳凰箭3/3
冰 ...
廢物。﹏。 發表於 23-4-2009 23:09

都一樣咖..武器果邊全修滿.就系雙修完再加"其它".
8個技能先岩用.
而熟練低中高全修滿.因為系屬於"武器"果邊.
修完再加"其它"果招幸運滿咗先```
百萬就唔好加囖..加咗都冇咩用,只會浪費點數.
加回避果項囖.不過80級都可以轉囖..
所以基本冇咩點可以加其它項...
回復 支持 反對

新手玩戰士
玩槍定劍好??

同埋點加技能點??
宜家10lv   未加點

唔該.....
文.. 發表於 24-4-2009 05:43

就簡單一句,"武器"全部修滿先,即系修滿曬成日"武器".而你要刀定槍就你自己決定.
有多餘d點再加"其它"項.
回復 支持 反對