查看: 3949|回復: 23
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 大陸仔1-80幾練級攻略,埋黎睇下啦

括号里邊系對應怪所暴的稀有.最后面是暴率
1-6:蚂蚁G等.
6-10:灰狼青狼[稀有:狼矛枪<0.032%>槍戰用]
10-15:普顿神殿2层打黄甲卫兵[稀有:黄甲卫兵剑<0.031%>盾衛用]
15-20:普顿神殿4打丑八怪[稀有:丑八怪铁槌<0.03%>盾衛用]
20-27:山丘地带1-2打狐狸队长和黑熊[黑熊爆稀有:强盗摧山剑<0.028%>劍戰用]
27-31:山丘洞穴2打黑发妖狐[稀有:黑发妖狐可爱魔杖<0.027%>法師用]
31-36:阿尔卡帝亚2、4打龙猫弟弟[稀有:龙猫小弟匕首<0.026%>匕首刀仔用]和黑虎,桃太郎[稀有:桃太郎盾<0.024%>匕首刀子用]
36-41:阿尔卡帝亚5打桃太郎[稀有:桃太郎盾<0.024%>]和白虎[稀有:老虎的标徽<0.022%>呢個系最重要噶戒指,大家要掃多D吖,增加暴擊噶]
41-46:[刷到有把握.就去組隊刷龍貓姐姐.不过最好系换左装备先好去.].去樱花湖畔7打鬼女和鬼魅[稀有:樱花鬼女矛枪<0.021%>槍戰用]
46-58:刷龙猫姐姐.如果你覺得枯燥.私人醒個好地方.金字塔重力室.
58-60:做任务.系艾尓法D任務全部做曬據
60-70:去奧爾卡海邊打螃蟹.
70-80:去奧爾卡海邊4打海星星.[75以下6小时1級.75以上10小时一級]

后期真系很枯燥.完全要睇你自己的耐心.当然系同朋友仔一齐组隊好D啦

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
kit06 + 10 內容精彩

查看全部評分

回復

全陪都係未開放禁制- -...
不過3q你先..連掉寶率都有- -...推一下
回復 支持 反對

原來d稀有裝備咁低機率..
難怪打極都冇
回復 支持 反對

楼主跟你说一声,大陆人玩这游戏,受到歧视和排斥,你自己慢慢会发现,没必要对他们那么好,我都是国服大号几个都上140,最高的165,最小的小号都有115。对他们好,没什么好处``
回復 支持 反對

冇所謂啦,大家都系中國人,況且我貪爽過黎論壇度玩下,亦都唔排斥有大陸仔系度搞屎棍。所以先會黑人憎
回復 支持 反對

多謝樓主
正煩惱緊去邊到打怪升得最快=w=
+順便打埋稀有裝

在下對人的定義為-好人-壞人-
不分香港台灣大陸人!so我唔係好認同4樓大大既講法!
自問我係唔會歧視同排斥大陸人

ps:只是本人的定義
回復 支持 反對

多謝樓主
正煩惱緊去邊到打怪升得最快=w=
+順便打埋稀有裝

在下對人的定義為-好人-壞人-
不分香港台灣大陸人!so我唔係好認同4樓大大既講法!
自問我係唔會歧視同排斥大陸人

ps:只是本人的定義 ...
天天飛上天 發表於 21-4-2009 10:35

冇野,幫得就幫咯,我都冇系香港區度玩,所以唔擔心排唔排斥呢個問題

手動噶時代已經過去咯,我都冇甘好心機
回復 支持 反對

終於知去邊升好啦 最近因升級個方面而覺得好煩
多謝樓主
回復 支持 反對

唔洗講大陸仔喎...因為大家都是中國人啊馬 - -"

甘踩自已都唔好啦...同多謝樓主講埋機率 -vv-

唔怪得甘難打稀寶啦...機率得甘低 -3-"
回復 支持 反對

D掉寶率咁低= =
試過打醜八怪-6打到 醜八怪鐵鎚渣= =!
回復 支持 反對