打印 上一主題 下一主題
收起左側

哇!! 賊~蒙 D 你HI大左?

關閉 [複製鏈接]

回復 30# 的帖子

如果是我錯
我會認錯
但不多不少
也會有點

但他完全盲目
回復 支持 反對

真係煩,..黎黎去去都係果幾個人.......其實有冇洗頻自己心照啦

你地口口聲聲否定自己冇洗頻..but point to 7蒙 果陣又話實係佢洗頻"~

請問....良心過意得去嘛? 不要再生是非了....拜託~
回復 支持 反對

回復 32# 的帖子

不是無理取鬧
我也不知道Pm
可不可問侯他人父母
好像可以
回復 支持 反對

原帖由 紅色夢想 於 11-9-2008 16:24 發表
絕對沒hi大!我廢事比人扣分 咪甘做lo ~我早想對爆粗好耐 有問題嗎?我就是想對你說出我的心里話!你帖上來又如何?我還想打你wo金啊!有種和我們打場evo 別只得把口說人廢,讓大家知道你們有多利害!?

可以你組sxxxx個s ...

我還想打你wo金啊!
傻仔 出黎打丫~我都想打woo你丫~柒下柒下咁~講得咁口向~敢唔敢出黎丫傻仔~~

你話evo? ~你幾時得閒~驚你丫

仲有我想講我e+同你講野~做咩咁多無聊 賊人出黎~加把口呢?

仲有我愛你老m~o !!!!
回復 支持 反對

完來係短訊send粗口比人~冇事架...?
咁下次得閒冇野做send番d野比傻仔蒙先~

回復 支持 反對

原帖由 馴獸魔 於 11-9-2008 21:41 發表
真係煩,..黎黎去去都係果幾個人.......其實有冇洗頻自己心照啦

你地口口聲聲否定自己冇洗頻..but point to 7蒙 果陣又話實係佢洗頻"~

請問....良心過意得去嘛? 不要再生是非了....拜託~

賊仔我就拜託你~e+係我生是非?我無啦啦比人問候丫~ 生是非? 你有小小腦都知係邊個生是非啦~都唔知係咪文盲~e+係傻仔蒙無啦啦問候我!!!!!!!
無啦啦比人串~都可以算啦!!但佢係明屈我woo 我有洗佢?痴膠咩佢~ 其實隨左佢d fd有邊個唔知佢係咩人丫~都唔明你地做咩 咩事都幫佢~佢無啦啦問候人都可以話係我生是非~~咪咁無理取罵啦~拜託

仲有
引用馴獸魔
點人身攻擊你法?

人地愛你老未喎....請問有咩問題- -?

同埋佢話:你再洗死全家....咁如果你係冇洗.咁人地點落降你都冇事架na [/quote]

又一個文盲~唉~~仲唔明佢點樣人身攻擊?
咁我同你講你條能樣食能c啦~
仲唔算?
馴獸魔;咁如果你係冇洗.咁人地點落降你都冇事架na
啦!呢句你講架!!
馴獸魔你條能樣食能c啦下次係aoc再做冇品野你就死全家~
咁如果你係冇做.咁人地點落降你都冇事架na~
呢d唔係叫做落降!!呢d係明屈~~咩叫再洗~個再字你明唔明丫~姐係話我有洗過佢~唔係落降丫~

回復 支持 反對

原帖由 得la呀爸 於 11-9-2008 21:39 發表
如果是我錯
我會認錯
但不多不少
也會有點

但他完全盲目

十分認同~
做錯野係人都有~我都時時做錯野架啦~例如串下人~我都知咁樣係唔好~但我唔會無啦啦串人囉~
做錯野唔應都算啦~仲要好似咩都係自己岩哂咁~就連無啦啦串人~都係佢岩~佢真係完全盲目~其實我覺得佢唔只盲目應該仲有d自大~....講錯唔係有d自大~應該係自大狂先岩~
仲有成班同佢差唔多咁盲目o既跟班~~我覺得你地改名叫盲仲好過叫賊啦~
你地成日話串黎串去都係果幾個人~因為我地敢出黎講~同埋d冇出黎講o既人就可能唔太識文字表達所以佢地入你場洗番你黎發洩~
學你咁講串黎串去都得幾個人~但你地咪又係得幾個人幫你加把口~仲要有d賊仔woo~係咪先
你唔係人品咁衰我地呢幾個人好得閒咩~串你我地會有$.$?
好心你用下個豬腦啦~平時串小d人~唔好以為自己好型~咁你應該會多d fd囉~
知唔知丫~自大蒙~

回復 支持 反對

大家開始錄口供吧
將樓主要告的以點列式說出來

得la呀爸將回答既問題以點列式說出來

不是的話很難看
回復 支持 反對

回復 38# 的帖子

早在以往說過了好幾次,
他好像文盲的,沒有看到,
很煩,不想再說
回復 支持 反對

原帖由 馭影靈風 於 11-9-2008 17:51 發表
樓主既人品一定好衰

句句都差唔多有粗口

=.=  我人品係幾衰架~但又唔見你話佢衰~e+係佢send d粗口黎我先用番咁上下d詞語串番佢~
你洗唔洗係要話我呢~又唔見你話下佢o既人品~我想問佢send果d冇粗口? so我睇你都唔會好得去邊囉無言囉~
回復 支持 反對