打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 決 定''你 地 鍾 意 邊 樣

關閉 [複製鏈接]
緊本冇野好投,點解我會咁講?因為我要上魔力,以下簡稱513已經正正式式係宣佈收左皮,汁左,仲有得投咩??所以唔該你改改第1個佢,因為已經唔存在^_^
回復

原帖由 憂悠 於 1-8-2008 12:11 發表

你 咁 講 野 嫁 ?

我點講野?咁我而家講得岩唔岩?513係咪收左皮?
回復

原帖由 laikilaiki 於 1-8-2008 17:46 發表

你呀媽都收左皮喎...唔存在啦^_^

P.S.  我覺得你呀媽收左皮全屬個人意見

在下老父媽媽身體尚好,多謝關心

不過嘈咪嘈囉,嘈到拎屋企人出黎講,玩人生攻擊你就真係夠曬無品o.o!!!
如果你唔作出以上既行為,本來我都會諗住同你討論下,而家我覺得係無呢個必要,唔係我淆低,係你冇資格值得我用自己既身份同你討論
回復

原帖由 laikilaiki 於 1-8-2008 19:53 發表

一講就話513收左皮
仲好似好岩咁
本人唔太支持513
但你冇理據地咬定佢收左皮我就有少少火
可能係我敏感姐

因為我上網都有一段時間
我發現有時點講都係哂氣
但一講到屋企人比人講果個就會有火

拎屋企 ...

你都幾好笑,咁同你做朋友果d咪一定要服從你?我真係服左你,你完全覺得講人地屋企人/人生攻擊係一件解決爭議既最好方法
你仲話對住自己識既人當住面都可以咁講,係冇錯,你係可以令到人地收歛d,不過問題係你有冇諗過後果係點??
可能你從此多一個敵人,可能你同你朋友既關係到此為止,第時見到面阻阻唔好意思,係網上世界我覺得點講都冇問題,不過以你講法,面對面你都可以咁講野,小弟真係....佩服...佩服!
回復