查看: 33233|回復: 50
打印 上一主題 下一主題
收起左側

1p使用作弊檔、亂踢人

我是遊戲者的8p,  現投訴樂古版主 HowDareYou 於遊戲時使用作弊檔。
他在遊戲的名稱是[快族]3p好撚廢,  IP是 :203.223.200.244

遊戲時我應隊友要求封1p[文明:西班牙], 我的遊俠先發現1p派了約30隻班西牙征服西前往4p。(果3x隻1p之後冇出過4p)
放左兩隊兵兵係1p到,  點知未到遊戲時間約1x分鐘比1p 一個人消滅八成兵力,  其餘死唔去我就走左。
當我出緊第三隊兵發現1p竟然有兩隊兵係7p到,  跟住我認為1p 使用作弊檔。

遊戲後期1p認為2、3p太廢所以踢左,  玩玩下我畫面不受推去左地圖右上方然後彈game。
我絕對有理由相信該版主的帳號被家人利用,  請版主間加強防盜號意識。

拉人圖

拉人圖

遊戲開始時的檔案

遊戲開始時的檔案

!兵堡!無攻城2000吉3500哈 已修改 無作弊.scx

20.84 KB, 下載次數: 3720

遊戲中所使用的檔案

回復

低級會員每次上傳上限為219.503kb,  因此需要分段上傳。
我想問可唔可以加大低級會員上傳限制,  好唔方便。

IP連線圖

IP連線圖
回復 支持 反對

無人叫你一定要用nakuz 上傳,nakuz 上傳好廢ga

另外你講出成件事基本上係無用,無圖片證據,你只可以針對可能係cheat 檔呢一點來告佢
回復 支持 反對

唔係CHEAT-.-
如果比你上傳得多,樂古空間好快無哂
二黎可以比個動力你發多D貼
回復 支持 反對

你都無玩緊果時既圖 證據不足
仲有你點樣肯定
1p之後無出過兵

回復 支持 反對

但樓主話個檔係cheat 檔,呢點就要check 下la
回復 支持 反對

難check
個1p會話樓主玩完之後改檔
之後屈佢
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

--
cheap咩?/
回復 支持 反對

我係4P,你係土火, 1p係西火,根本一開始2p亂棄,3p係1p踢,因為法仔企左佢門口,佢狂送分,
我用波斯, 1p有30幾隻企左我入面,之後1p俾人攻死左,1p根本係無2隊係7P到,1p全場俾人封死點出去玩!!!!
回復 支持 反對