打印 上一主題 下一主題
收起左側

PES2008資源總匯(請會員把有關PES2008的資料都放係呢個POST)

關閉 [複製鏈接]
請各位板友注意
所有有關EDIT的資源(OPT檔等)
會係國外等外國網友做好曬一個PATCH我先會轉番黎俾你地DL
一次過DL會好一D~

請所有要放一D有關PES2008的SOURCE出黎的板友都係呢個POST放
每放一個SOURCE就+5分
呢個POST會定日更新

【游戏封面】

游戏名称:实况足球2008
英文名称:Pro Evolution Soccer 2008
游戏制作:KONAMI
游戏发行:KONAMI
游戏语种:多国语言
游戏类型:竞技体育
官方网站:http://www.pes2008.net/
所属讨论区:(实况足球专区) http://game.ali213.net/forum-255-1.html
更多游戏请访问:gamebt.ali213.net

BT種子(由尺分屹八提供):附件
pes2008 key & install(由尺分屹八提供): #2
BT種子(英文單語言板):附件
免CD(由Felixnoob提供):#15
<轉貼>pes2008 DIY 球衣照片(英超):#18]
轉"Kitserver 7.0.0c(PES2008正式版:# 50
轉"Balls Pack - Pro Evolution Soccer 2008 by spektarm:#50
AFS Explorer 3.7: #50
部份英超導入板波3: #71
PES2008未授权球队球衣导入教程: #71

[NetShowBT]Pro_Evolution_Soccer_2008_CLONEDVD-PROCYON.torrent

102.5 KB, 下載次數: 1530

Pro[1].Evolution.Soccer.2008.Proper.Crack.ENG-NETSHOW.torrent

42.3 KB, 下載次數: 1266

英文單語言板

回復

轉"Balls Pack - Pro Evolution Soccer 2008 by spektarm

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3148089&extra=page%3D1

轉"Kitserver 7.0.0c(PES2008正式版

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3147331&extra=page%3D1

AFS Explorer 3.7 (PES2008導入工具)

(附件)
PS.遲D會有教程

AFS Explorer 3.7.rar

204.78 KB, 下載次數: 102

回復 支持 反對

我個人覺得afs易用d
同埋stable一d
回復 支持 反對

係網上零碎咁搵到d英超導入板波3
導入方法我自己都未明白(我係個16進制dat百痴--")
zip的內容:
arsenal全套
chelsea全套
man utd全套
fulham主場
wigan全套
everton主場
villa主場

另有導入教程,,
可惜我自己都未睇得明...
e家我係導入個度停左係
「比如说你要修改曼联球衣,找到曼联球衣的位置9630到9820,分别修改指向到任一一个空位置,这里比如说CV0.IMG的7825,7826,找到的7825,7826的代码为9700,修改指向为9700」
希望有板友知咩係「分别修改指向到任一一个空位置,这里比如说CV0.IMG的7825,7826,找到的7825,7826的代码为9700,修改指向为9700」
(唔識點改)可以係度詳細講下

部份英超導入板球衣.rar

735.37 KB, 下載次數: 92

PES2008未授&#26435;球&#38431;球衣&#23548;入教程.rar

40.4 KB, 下載次數: 98

回復 支持 反對

我512 mb玩到
+多條128mb但係好似冇咩分別...
回復 支持 反對

由呢個post開始
再呃post的話-去15分
回復 支持 反對

我睇左好耐就係唔識點樣去重新導向
有冇人明點解?
回復 支持 反對

免CD你可以上遊俠
個檔29 mb  放唔到上黎
回復 支持 反對