打印 上一主題 下一主題
收起左側

E-T~【討伐之蹤跡】Ex合併版~正式推出!

關閉 [複製鏈接]
咁就真係要玩下先得啦!!!

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
Torchic╳小火雞 -5 扣分 - 內容較為空泛

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 rickychu04 於 2006-11-11 05:42 發表
@@
我lag就唔係好lag但係唔知點解我生到43人左右就唔識生
@@
無奈

e位師兄~其實我唔係好明...咩係生到43人之後唔識生@@?? 你意思係你諗住佢無限出兵 會生到100?1000?or?
or 係咩事~~係43人之後 死晒之後都生唔到定點~~?
回復 支持 反對

姐係43隻兵之後唔好載出兵--
回復 支持 反對

原帖由 吉村春代子 於 2006-11-11 08:49 發表
姐係43隻兵之後唔好載出兵--

= =可否找人解話嗎~我都唔係好明~而家不是已經43隻之後唔出了??還是覺得43隻不夠= =~不明白...
大家 唔好意思~v1,2 已經將大部份既bug改左~+攻血果度同埋lag機問題都搞好左~同埋各位既意見(弓手太易守 中間at/hp果度太屈)都搞好左~
如果再有咩問題 記得唔洗留面子給我~~照直爆出黎吧=口=thx all~~
回復 支持 反對

超好玩呀∼∼∼仲有得合兵∼∼∼
不過好lag同有好多bug= =
回復 支持 反對

原帖由 william487 於 2006-11-12 08:22 發表
超好玩呀∼∼∼仲有得合兵∼∼∼
不過好lag同有好多bug= =

請問有甚麼bug? 我也想盡快找出所有bugs!! 你話lag 係邊個版本lag呢-0-? 如果係最新果個 我會改下佢 ,
但如果唔係最新既話 你試下最新果個lag唔lag-0- 仲有如果同電腦玩既話係會lag 正常的~~同玩家玩係無咁lag傢

回復 支持 反對

對唔住..大家 我好大錯~~搞到出唔到兵>< 咁多位 真係好對唔住.......
同埋中間係咁爆既問題.....sorsor 一萬個sor

v2,1已經改左出唔兵既問題....我既大錯特錯 希望各位大大可以原諒~~

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
Torchic╳小火雞 -3 扣分 - 連帖,請善用編輯功能

查看全部評分

回復 支持 反對

呢個係進化論,仲有係唔知邊度改出兵兵種,唔知點合成兵種

可以加既,係提示都講下點玩,(時間寶貴,夠鐘講88)無得罪成份-.-
回復 支持 反對

一開始隻輕馬唔好del或整到之後可以再出,
因為可以用來合下野, 仲有,
輕馬果到舊草堆可唔可以del...
我第一次玩研究左一陣先知要出左兵先會消失...
都係果句, 整多幾個級0.0
仲有, D兵種有時升左仲廢,
而一級果隻基特巴X克要改廢,
果隻太勁
回復 支持 反對

琴日我都玩過,d人升左隻基巴,=.=基本上係sm
回復 支持 反對