打印 上一主題 下一主題
收起左側

☆★☆★彩虹茶館★☆★☆

關閉 [複製鏈接]
Originally posted by [H]花迎雪 at 2006-6-25 21:35:

我d錢
送送下都送左10億出去-.-

睇黎都要再去賣卡換想金∼o∼
我唔會比我既身家少過10億架>"<!!

講到彩金 我ACC都無啦啦多左4千M彩金-_- 看來近來常常幫公會衝分 衝衝下衝左4千M-___-"
呢排好唔想玩 冇咩進展~.~"
回復 支持 反對

Originally posted by 神忍武術天次 at 2006-6-26 21:02:

應該短左好多..其實你要知道我既苦衷
因為我正是幫樂古一個好心人.
好多人都為他宣傳緊呢件事俾人聽.希望你都可以看看..
看看愛情既威力幾大.同埋你可以一字不留睇清楚
我睇完都好感動.希望唔好介意 ...

那個...不正是你嗎-口- 汗
你放心好了 ZERO是打不死的
其實 大家留心點就會發現 我一直都有玩彩虹 你們沒有發現一個叫ZERO的玩家常常在401串人嗎@O@?
回復 支持 反對

Originally posted by tamsan at 2006-6-26 23:04:
岩岩收左火杖6頂降-.-好開心@@

收左幾多 有冇1千--” 那麼平的話我也考慮收一把0﹏0
回復 支持 反對

Originally posted by 神忍武術天次 at 2006-6-26 23:22:

當然不是我啦=.=
我的真名都不是丫峰=.=
我同你打一場就知會死不死了..嘿

怎都好  盡可能減字吧 實在太長了  會給人扣50分的-_-""
想同我打-v-? 求我吧 求我便上彩虹和你打 p.s. 讓我一半血A"A
回復 支持 反對

Originally posted by 自由之光 at 2006-6-27 16:00:

bao_03簽名過長會把簽名刪去的 天次快快改好了(急
bao_28看來大家對那個十裝區十分有興趣

我對10裝沒有什麼興趣-_- 我只想找個奴隸幫我打卡罷 A"A
回復 支持 反對

Originally posted by tamsan at 2006-6-27 22:20:

收左1400- -奇實都幾貴下

1400那麼貴-___-"真是沒有意思 現在連想收件6頂裝都那麼貴拉
回復 支持 反對

小心點 不夠5字小心我給你-5=vvvvvv=
還有 別連帖=vvvvvvvvvv=
回復 支持 反對

Originally posted by 神忍武術天次 at 2006-7-3 00:01:

你幾時做了別人的保母=.=

一直都是-v- 不論在那裡 我都要做這些工作 辛苦吧 汗-~- 包括在彩虹入面
回復 支持 反對

Originally posted by 自由之光 at 2006-7-3 13:52:

bao_42花花病了比你要辛苦
---------------------------------------------
#88算不算呃帖子?那天不是維護日(=_+)
捉呃帖子也要看時間腦子要清醒
今天賣了水劍8-300元正

對 所以這幾天我都在這裡(你收風還真快--+) 幹什麼不應人問價-- 人家頭先問你火甲9多少 又不理人的-3- 小你老堡又不應我 兩個都是那樣 一說到合裝便沒人性∼0∼
-----------------------------------------
不不不  近來有人都問過有d時間唔知點解入唔到 可能因人而異吧--”
我前幾日有次都load左好耐先入到game  未清楚是否真的是呃既時候 唔打算扣分住--+
回復 支持 反對

Originally posted by 神忍武術天次 at 2006-7-3 21:28:

死神希羅..你又真多fd屎
咁多人扮你bao_06 bao_06 bao_06 bao_06 bao_06 bao_06 bao_06 bao_06 bao_06 bao_06 bao_06

那些都是假ZERO  不是HEAD的話都是很易打的-V-  
天次你個會解了嗎
回復 支持 反對