查看: 22389|回復: 39
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 劍道部既技能點加法(獨家)

關閉 [複製鏈接]
雖然我係港亂玩ec= =
但係我之前係私服到玩過力刀....
加上我有好多fd 都玩力刀......
所以對力刀果到有少少意見.........
旋風斬係可以唔洗學.......
如果要寒氣迴刀唔master.......學黎做咩?型d....(果招就真係幾型la...= =)
如果旋風斬唔學....禁二段都可以唔洗學......(master 打3隻怪...學黎做咩?)
迴刀.....寒氣.....昇龍惟要master......呢3招無論清怪定pk 都好有用.......
無記錯無技係要真雀......不過都學下la.....pk 有用(master 都打得一隻.....唔好加)
我禁廣法......其實係有技點學極防架.......
所以本人極力提議力精雙修......極防master 需要精神206(唔記得左係206定208)
回復 支持 反對

加多少少關於敏劍.....因為我有個fd 俾左個13x既敏劍比我.......
全敏既劍手防必定高過敏精雙修既劍手.......
你地都知.....敏係加防架ma......
敏精雙修既話.....會少左1xx 點而走左去加左精.....
你地要記住.....
亂唔係得一個人玩.....係一個團體......組隊一定有極防佬....
試想上一個2xx 敏既人高防d 定3xx 敏既人高防d ??
所以如果要高防....唔該全加敏.......(好似踩場= =閃了)
回復 支持 反對

Originally posted by bcy796 at 2006-5-26 17:48:

咁你用埋精劍個3招高防技d防都唔會差好遠

證明我玩亂玩得熟過你A.A
係差3x 防-5x防架......唔記得左lu@@
係同裝既情況下.....(指緊大家都係127 lv@@)

Originally posted by kirasky at 2006-5-26 19:36:

-w-”會嫁

因為我精劍有+7

你頭像條女好靚@@
邊個黎~__~??
回復 支持 反對

Originally posted by kirasky at 2006-6-13 00:23:
~"~唔知你講乜

B工梨沙子

[ Last edited by kirasky on 2006-6-13 at 12:25 AM ]

無言了...唔明我廣咩=___=
好得意ar 條女^o^佢幾多歲@@?

Originally posted by Guy126 at 2006-6-13 10:03:
唔好意思,我記得你上次係咁post一大埋野俾人扣好多分,呢次佢俾20分你會唔會補得番上次??(唔駛回答)

我係114精劍,想將精劍加以補充:

我覺得精劍係要玩敏精雙修,點解呢?

以下係我的加點方法(以清怪最 ...

@@
力刀既自殺技真係幾晒點下= =
所以玩力刀最好玩晒d 力刀勁技佢.....=__=
而家好少純精劍 la.....唉......

[ Last edited by 絕影.無雙 on 2006-6-13 at 11:09 PM ]
回復 支持 反對