樂古Nakuz

標題: 金時敏點上裝好? [打印本頁]

作者: yeung2010    時間: 4-6-2019 16:13
標題: 金時敏點上裝好?
用咩武好?   210武招技 雷电激流  掂吾掂?   我見215, 220 武有另外兩招技
  有冇人比意見我應該點配?
我重玩 單國朝鮮 , 第1隻應該轉金時敏先   
作者: 天下乂無雙    時間: 4-6-2019 20:36
220武最好  裝黎講 天王頭甲+照3寶
作者: yeung2010    時間: 4-6-2019 22:38
天下乂無雙 發表於 4-6-2019 20:36
220武最好  裝黎講 天王頭甲+照3寶

220招技 勁?
作者: victims    時間: 5-6-2019 13:13
朝鮮主力係雷法大師
作者: kafu1234    時間: 5-6-2019 13:43
以前看過1段影片
申3 許3 權2 李3 金2 西山大師覺醒 柳2
全方位, 傷害係比較差

可以進入神仙谷打怪
作者: 1234950    時間: 5-6-2019 15:12
睇你用黎做乜
如果係打怪. 215槍傷害最高  
但係招技有BUG 出得多次 最後啲技傷害會卡住左
(好似日女技咁  當年出個陣係咁 而我好相信佢係冇改到個BUG)

220槍打怪方便 有機率冰到9LV怪 傷害還好 但打唔到中高級怪
冇天王裝黎升金仔都會快過吸

210槍. 輔助用一流  傷害低 範圍更唔啱升LV
佢可以暈到10級怪 即係可以暈到BOSS
到最後期可以用(或者到時用佢出暈技都覺哂時間)

如果重玩就220槍吧
作者: yeung2010    時間: 5-6-2019 18:23
再想問問 想問d 將 普遍 配咩指環,  市面上好似冇咩人放同收介子
作者: kafu1234    時間: 5-6-2019 18:32
平民 金戒指  中等太皇介,鬼大將軍介,奇蹟戒指, 有錢啲啲就直接用225介
作者: yeung2010    時間: 6-6-2019 23:18
其實朝鮮除左金時敏必轉之外, 仲用邊隻帥值得轉?
ps: 重玩 ,重新朝鮮起家
作者: mki018    時間: 13-6-2019 11:01
金時敏用雷电激流或穿孔術 同兩招大技武

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontatcwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2